Gå til innhold
 • Bli medlem

Fredrick

Medlemmer
 • Innholdsteller

  347
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Fredrick vant dagen sist Juli 14 2019

Fredrick hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

64 Excellent

Om Fredrick

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

833 profilvisninger
 1. For min del ble løsningen en direkte styring basert på fuktsensor i nærheten av dusjen. Den spretter raskt opp i 70-80% relativ fuktighet, og fungerer dermed bedre enn noe derivat av kurver osv.
 2. Den første noden kjører jo allerede 3.6 som ser ut som nyeste versjon? Oppdaterer den andre nå
 3. Merket etter å ha holdt på en stund at feilen faktisk kommer før man i det hele tatt setter enheten i pairing. Det er selve kontrolleren som aldri gjør seg klar..?
 4. Da har jeg fått kjørt debug logging og det er to noder som utmerker seg: Dette er etter ca 35 minutter med logging. Begge to er HeatIt termostater. Såvidt jeg husker er de begge versjon 2, men de har ulik FW. Jeg har også versjon 1 og 3 i hus, og disse ser ikke ut til å skape problemer.. EDIT: Den jeg har av versjon 3 har jeg ikke lagt inn i nettverket enda, den ble montert idag. Tips?
 5. Ja jeg har siste versjon. Har ikke sjekker firmware på UZB hvis det er vesentlig. Kan sjekke støy på nettverket litt senere Planleggingsdag med to små betyr at det er lite tid til å feilsøke..
 6. Hei folkens, Noen som har forslag? Jeg må "danse" rundt dette hver gang jeg legger til noder nå. Restart controller, restart plugin, prøver secure/non-secure osv. Til slutt fungerer det..
 7. Ja ser at det er litt andre behov og løsninger som da kreves. Og ja, jeg også kan forstå at de begrenser antall kall - men det får da være grenser Kanskje jeg klarer å koke sammen en strikk-og-binders løsning selv hvis det er verdt å bruke tid på
 8. Det har i alle fall Sileno Smart som jeg kjører. Tror vel det er fra klipperen og direkte til "Smart-Huben" som videre er koblet til Ethernet hos meg. Mulig det går via basen, men tror ikke det.
 9. Er nok ikke wifidekning på hele plena dessverre. Jeg får se hva jeg ser behov for etter at den har vært i drift en stund
 10. Kanskje, men det er i så fall en bevisst beslutning om å gjøre det vanskeligere/dårligere for de billige produktene. Utviklingen har de jo (altså er det begrenset merkostnad). Ett API-call hvert kvarter er jo svært lite.
 11. Takk for at du undersøkte. Rart at det skal være så forskjellig, og såpass mye svakere hos Gardena..
 12. Gardena sitt system har en annen endpoint enn Husqvarna, selv om det er samme developer-portal. Man må aktivere en annen API på applikasjonen "Gardena Smart System API". Endpoint er som dokumentert her "https://api.smart.gardena.dev/v1", og det ser ut til å være litt endring i autentisering og i tilgangen til API. Man er avhengig av en "Location ID" for å få ut informasjon/styre. Når det er på plass ser det i utgangspunktet som om mye er likt. Jeg deler gjerne API/Acces Token/Brukernavn/passord med deg hvis du kunne vært en knupp for å se på muligheten til å legge til
 13. Noen som har fått dette til å fungere med Gardena sin Smart-serie? Så @Moskus nevnte det, men ikke at det kom noe resultat fra det? Jeg har koblet klipperen til appen og kan styre den derifra, men den kommer ikke opp på developer siden til Husqvarna såvidt jeg kan forstå. Pluginen klager også over at det ikke finnes klippere der. Konto på developer siden ble laget med samme e-postadresse som i Gardena sin sky.
 14. Er dette via parameter, eller mangler jeg devicer? Ser det står litt om det i kapittel 4.6 i manualen her, men kan ikke si jeg forstår hvordan det kan gjøres
×
×
 • Opprett ny...