Jump to content

ZF-

Members
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ZF- last won the day on September 13 2016

ZF- had the most liked content!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZF-'s Achievements

Member

Member (2/3)

29

Reputation

 1. Hva med denne som benytter Zigbee: https://www.elektroimportoren.no/develco-smartcable/4514729/Product.html Usikker på om den har lokal styring.
 2. Det er en bug i versjon 4.2.9.0. Skal visst komme en feiretting i morgen: https://forums.homeseer.com/forum/homeseer-products-services/system-software-controllers/hs4-hs4pro-software/1530800-not-able-to-remove-delayd-action-hs4-4-2-9-0#post1531091
 3. Ja, 0.0.2.5 er siste versjon. Fungerer helt fint med HS4.
 4. Funker perfekt hos meg også
 5. Kjell selger en PoE-splitter: https://www.kjell.com/no/produkter/nettverk/kablet-nettverk/power-over-ethernet/tp-link-poe-splitter-512-v-p98580
 6. ZF-

  Verisure Plugin

  Jeg kan bekrefte å ha samme problem. Kommer feilmeldinger i loggen ved hver spørring mot Verisure, og bare temperatur ser ut til å oppdatere seg. Feilen oppstod hos meg 6. eller 7. oktober.
 7. ZF-

  Verisure Plugin

  Jeg får også samme feilmeldingen med noen timers mellomrom i løpet av døgnet.
 8. ZF-

  Verisure Plugin

  Jeg har hatt oppdatering hvert 10. sekund i flere måneder. Ingen problemer med det, bortsett fra at HS-loggen spammes med en oppdateringsmelding hvert 10. sekund. Dette skal visst være mulig å velge bort i neste versjon av Verisure plugin.
 9. I følge dokumentasjonen skal deConz støtte 200 devicer. Men jeg er faktisk litt usikker på hva de mener med en device. Er det fysiske enheter (noder), eller teller temperatur, fuktighet, bevegelse etc. som hver sin device? Jeg er nå nær oppunder 200 deConz devicer i HomeSeer, men antallet fysiske enheter er 50-60.
 10. Ja, de kan styres hver for seg.
 11. HomeControl benytter Zigbee. Stikkontaktene fungerer i hvert fall med deCONZ og JowiHue plugin i HomeSeer.
 12. ZF-

  Verisure Plugin

  Ja, det stemmer, 2.7 jeg venter på. Hadde mange feil på 2.6, så jeg måtte legge tilbake 2.5. Men hadde vært fint å kunne lese av status på sensorene
 13. ZF-

  Verisure Plugin

  Er det lenge til betaversjonen går over i produksjonsversjon? Eller er det mulig å få tilgang til betaversjonen. Den ligger ikke tilgjengelig på lsoft.no.
 14. Ja, det stemmer. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
 • Create New...