Gå til innhold
  • Bli medlem

Christopher

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Christopher

  • Rang
    Nybegynner

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer
  1. Noen grunn til at du bytter Yaleman til IDlock? Er det greit nok å få Verisure og Doorman integrert med HS3?
  2. @Moskus Kan jeg også bruke: https://www.elektroimportoren.no/aeotec-z-stick-gen-5-z-wave/4512420/Product.html?Event=searchlist ?
  3. Det forklarer jo. SmartStick’en fulgte med i pakken da jeg bestilte HS fra hjemmesiden. Men da bytter jeg den ut, og regner med å få fart på sakene med ny interface og rett frekvens.
  4. Hei alle sammen. Er helt ny bruker av HS! Vi jobber for tiden med totalrehabilitering av enebolig og har valgt å følge @Moskus anbefalinger i Homeseerskolen, og planlegger i første omgang lysstyring, varmestyring (vannbåren). Har derfor kjøpt Qubino flush dimmere, vindus/dør strips, Z-water, Heat-it termostater og Fibaro multisensorer. Jeg har installert HS3 PRO m/ SmartStick+ på en Win10 PC. Men jeg får ikke koblet opp noen devicer! Har forsøkt både via webgrensesnittet og Z-tool+. Når jeg velger Add device (både normal og unsecure) mottas ingen signaler. Jeg har forsøkt å aktivere både Qubino flush dimmer vha. 3 bryterklikk, og Fibaro multisensor vha. knapp (lyser blått). Kodelinjene bare tikker og går, og etter en stund får jeg feilmelding. I starten var det ikke kontakt mellom Z-tool+ og HS, men etter å ha slått av brannmur, så fant de hverandre. Jeg sitter i samme rom som dimmeren og multisensoren ligger rett ved siden av Smartstikken. Antar at det bare er brukerfeil, men jeg har problemer med å feilsøke. Har avinstallert og fulgt installasjonsvideo på web og dobbeltsjekket mot Homeseerskolen, men klarer ikke finne ut hvor feilen oppstår. Noen som kan hjelpe?
×
×
  • Opprett ny...