Gå til innhold
 • Bli medlem

Christopher

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Christopher

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Christopher

  Add device HS4

  Det ser ut til at jeg ikke får lagt til ny device i HS4. Jeg har installert en ny Heat it termostat og satt den i add mode, og trykker + Add new device i HS4 (windows). Da får jeg bare "virtual device" som valg. Hva gjør jeg feil? Er HS4 fortsatt i beta? Finnes jo ikke noe brukerdokumentasjon på hjemmesiden.
 2. Hehe. Vi nybegynnere veit sikkert ikke helt hvordan vi skal ordlegge oss. Vi er bare på jakt etter gode tips. Har brukt lang tid på å lete etter et produkt for ringeklokke med video som kan kobles med Verisure og Yale. Men dette er en jungel, derfor åpent spørsmål.. vanskelig å navigere her på forumet også. Veldig mye info (bra info selvfølgelig), men tidkrevende å sette seg inn i.
 3. Har du koblet dette opp mot HS? Har du evt andre gadgets som alarm, lås og kamera - og i så fall hva? Jeg skal også bestille ringeklokke og kar lagt opp rør for kablet ringeklokke. Men så begynte jeg å tenke på om jeg skal kjøpe opp ringeklokke med kamera, men blir ikke klok på hva som da er lurt. Skulle gjerne styrt litt lys ute også. Vi har Yaleman og Verisure som hadde vært fint å integrert mot, skandalene eller via HS.
 4. Hehe, nei 😂 Sorry. Prøver igjen litt mer presist: Jeg er på jakt etter et produkt med tre vippebrytere (dvs 6 impulser). Jeg mener å ha sett det brytere som kan stå i nullposisjon og der både opp og ned gir separate impulser (S1 og S2). Ønsker at den ene vippebryteren styrer en persienne opp og ned, den andre bryteren styrer den andre persiennen og den siste skrur lyset av og på. All kabling går via en veggboks nemlig, og så vidt jeg vet leverer solscreenleverandøren standard somfy motor kablet til manuell opp/ned vippebryter. Som alternativ: Går det an å bru
 5. Takk for det. Skjønner. Men ikke noe mulighet for at en dobbeltbryter kan kjøre to persienner? ideelt hadde vært en 3-veis bryter som hadde impulsfjær både opp og ned på to brytere og den tredje var til lys. Har nemlig bare en veggboks der. Evt om det finnes et (pent WAF) produkt til en veggboks som elektronisk kan trigge to fibaro roller shutter og en fibaro dimmer.
 6. Hvilken manuelle bryter ville du brukt da, med tanke på å kunne overstyre opp, ned og parker i posisjon. Det funker vel ikke på en vanlig elko med impuls?
 7. Takk for det. Jeg skal ta det med tilbake. En presisering fra arkitekten og dørprodusenten var at de ikke ville ha en "sånn klump" på døra. Derfor prøver vi å få til en WAF-vennlig løsning. Dette er selvsagt øyet som ser. Jeg har nå sjekket litt mer. Fysisk avlåsing kan la seg gjøre med noe som kalles 2-falle løsning i et elektrisk sluttstykke. Da kan man ha nøkkel som vanlig og sette låsen i åpen posisjon. STEP60 silent er et godt produkt som bestilles levert med døra. Og da kommer det morsomme: hva kan da brukes videre til å sende/ta i mot signaler og deretter bygge
 8. Vi har kommet dit i byggeprosjektet at vi skal bestille opp entredør, og da er det veldig mye å velge i. Har noen gode råd? krav/ønsker/funksjon: - separat kodelås/fingeravtrykk (bør monteres på vegg, ikke på dør) - 2-veis video/ringeklokke (kan være integrert med kodetablå) - manuell nøkkel som backup - el. sluttstykke som låses med hjemme/borte/alarm på - lås som kan settes i manuell åpen posisjon, ikke bare smekklås - senariostyring av lås - HS3 (4) - P.t. Verisure Sammen med dørprodusenter har vi konkludert med at type iLock, Yalem
 9. Jeg chatter litt med en forhandler hos Luxaflex nå. Han sier at de har åpen rest api for PowerView. Noen som kan gi et kort summary for dummies for å integrere med HS3 (nybegynnernivå). Som reserveløsning kunne han tilby Somfy også, men det var «litt gammaldags» sa han. pv api: http://tools.hde.nl/menc/luxaflex/concepts/PowerView/API/
 10. @Moskus Kan du gi en kort oppsummering (evt henvisning til annen post) som beskriver automatiseringer av solskjærming med Somfy og HS3? Har akkurat hatt selger på døra, og kjekt å være litt føre var mtp. type motor/brytere/signaler. Han spurte blant annet om fast tilkobling og bryter eller fjernkontroll. Uansett må vi jo få tak i signalene på en måte. Har ikke lyst til å ha en egen app fra Somfy pga. WAF.
 11. Noen grunn til at du bytter Yaleman til IDlock? Er det greit nok å få Verisure og Doorman integrert med HS3?
 12. @Moskus Kan jeg også bruke: https://www.elektroimportoren.no/aeotec-z-stick-gen-5-z-wave/4512420/Product.html?Event=searchlist ?
 13. Det forklarer jo. SmartStick’en fulgte med i pakken da jeg bestilte HS fra hjemmesiden. Men da bytter jeg den ut, og regner med å få fart på sakene med ny interface og rett frekvens.
 14. Hei alle sammen. Er helt ny bruker av HS! Vi jobber for tiden med totalrehabilitering av enebolig og har valgt å følge @Moskus anbefalinger i Homeseerskolen, og planlegger i første omgang lysstyring, varmestyring (vannbåren). Har derfor kjøpt Qubino flush dimmere, vindus/dør strips, Z-water, Heat-it termostater og Fibaro multisensorer. Jeg har installert HS3 PRO m/ SmartStick+ på en Win10 PC. Men jeg får ikke koblet opp noen devicer! Har forsøkt både via webgrensesnittet og Z-tool+. Når jeg velger Add device (både normal og unsecure) mottas ingen signaler. Jeg har for
×
×
 • Opprett ny...