Gå til innhold
 • Bli medlem

Christopher

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Christopher

 1. Jeg chatter litt med en forhandler hos Luxaflex nå. Han sier at de har åpen rest api for PowerView. Noen som kan gi et kort summary for dummies for å integrere med HS3 (nybegynnernivå). Som reserveløsning kunne han tilby Somfy også, men det var «litt gammaldags» sa han. pv api: http://tools.hde.nl/menc/luxaflex/concepts/PowerView/API/
 2. @Moskus Kan du gi en kort oppsummering (evt henvisning til annen post) som beskriver automatiseringer av solskjærming med Somfy og HS3? Har akkurat hatt selger på døra, og kjekt å være litt føre var mtp. type motor/brytere/signaler. Han spurte blant annet om fast tilkobling og bryter eller fjernkontroll. Uansett må vi jo få tak i signalene på en måte. Har ikke lyst til å ha en egen app fra Somfy pga. WAF.
 3. Noen grunn til at du bytter Yaleman til IDlock? Er det greit nok å få Verisure og Doorman integrert med HS3?
 4. @Moskus Kan jeg også bruke: https://www.elektroimportoren.no/aeotec-z-stick-gen-5-z-wave/4512420/Product.html?Event=searchlist ?
 5. Det forklarer jo. SmartStick’en fulgte med i pakken da jeg bestilte HS fra hjemmesiden. Men da bytter jeg den ut, og regner med å få fart på sakene med ny interface og rett frekvens.
 6. Hei alle sammen. Er helt ny bruker av HS! Vi jobber for tiden med totalrehabilitering av enebolig og har valgt å følge @Moskus anbefalinger i Homeseerskolen, og planlegger i første omgang lysstyring, varmestyring (vannbåren). Har derfor kjøpt Qubino flush dimmere, vindus/dør strips, Z-water, Heat-it termostater og Fibaro multisensorer. Jeg har installert HS3 PRO m/ SmartStick+ på en Win10 PC. Men jeg får ikke koblet opp noen devicer! Har forsøkt både via webgrensesnittet og Z-tool+. Når jeg velger Add device (både normal og unsecure) mottas ingen signaler. Jeg har forsøkt å aktivere både Qubino flush dimmer vha. 3 bryterklikk, og Fibaro multisensor vha. knapp (lyser blått). Kodelinjene bare tikker og går, og etter en stund får jeg feilmelding. I starten var det ikke kontakt mellom Z-tool+ og HS, men etter å ha slått av brannmur, så fant de hverandre. Jeg sitter i samme rom som dimmeren og multisensoren ligger rett ved siden av Smartstikken. Antar at det bare er brukerfeil, men jeg har problemer med å feilsøke. Har avinstallert og fulgt installasjonsvideo på web og dobbeltsjekket mot Homeseerskolen, men klarer ikke finne ut hvor feilen oppstår. Noen som kan hjelpe?
×
×
 • Opprett ny...