Gå til innhold
  • Bli medlem

Søk i nettsamfunnet

Viser resultater for emneknaggene 'assosiasjoner'.

  • Søk etter emneknagger

    Skriv inn nøkkelord separert med kommaer.
  • Søk etter forfatter

Innholdstype


Kategorier

  • Generelt
    • Automasjonskaféen
    • Annen Elektronikk
    • Ditt system
    • Grafikk og design
    • Nettverk
    • Nybegynner
  • Bruksområder
    • A/V-kontroll
    • Belysning
    • Klimakontroll
    • Overvåking
    • Sikkerhet
    • Strømsparing og strøm-overvåkning
    • Talestyring
  • Systemer
    • Domoticz
    • Fibaro Home Center
    • Futurehome
    • HDL
    • Home Assistant
    • HomeKit
    • HomeSeer
    • Homey
    • Indigo Domotics
    • Node-Red
    • openHAB
    • Sensio
    • SmartThings
    • Telldus Live!
    • Vera
    • Z-Way
    • Zipato
    • Øvrige systemer
  • Teknologi / Protokoller
    • Blåtann
    • irDA
    • KNX
    • MQTT
    • RF
    • xComfort
    • Z-Wave
    • ZigBee
  • Utlån, kjøp og salg
    • Prisjakt
    • Kjøp / Salg
    • Powerbuy
    • Kommersielle tilbud
    • Utlån
  • Nettstedet
    • Kunngjøringer
    • Nyheter
    • Ris, ros og spørsmål om forumet

Blogger

  • En teknologisk hverdag
  • Enda en hobby?
  • Smånytt
  • en guide til elektro-verdenen

Kategorier

  • Nyheter
    • Produkter
    • Programvare
  • Tester
    • Systemer
  • Guider
    • Fibaro
    • HomeSeer
    • Nettverk
    • openHAB
    • Z-Wave

Finn resultater i...

Finn resultater som inneholder...


Startdato

  • Start

    Slutt


Sist oppdatert

  • Start

    Slutt


Filtrer etter antall...

Ble med

  • Start

    Slutt


Gruppe


Om meg


System

Fant 4 resultater

  1. Hei. Jeg har Heatit ZTRM2fx termostater som jeg lenge har kjørt med linked device til z-water. I siste tid kan det se ut som om termostatene jukser litt og har vært ustabile i om de skur av eller på. Derfor tenkte jeg å endre til assosiasjoner og har lagt inn følgende assosiasjon på root termostat, vinterhage: De andre termostatene har samme assosiasjoner, men til andre endpoints. Så ser vi i HS at målt temperatur i gulvet er 30 grader, mens set.temp er 27,5. På selve termostaten er pilotlyset slukket, men i HS står switch 4 fortsatt på. Dvs. at Z-water kurs er åpen og varmtvannet fortsetter å pøse på. Da jeg satte opp assosiasjonene fungerte det greit og skru av og på i HS og da "fulgte z-water" etter. Nå gjør den ikke det. Tidligere med "linked device" fungerte det noen ganger å stille temperatur manuelt får og "kicke inn" termostaten igjen, og deretter stille tilbake til ønsket temperatur. Det funker noen ganger, men så kunne det gå noen dager før den "henger seg igjen". Her er assosiasjonen til en annen Heatit i stua. Den fungerer helt greit når jeg skrur av og på igjen i HS. Jeg skjønner ikke hvorfor det er forskjell på de devicene, og hvordan jeg skal feilsøke videre. Jeg lurer også på poll i HS4. Jeg har lest at den funksjonen er ute. Men hva viser egentlig divice-displayet? Jeg tolker det slik at dato er siste statusendring, og verdiene er "live", men jeg blir innimellom fristet til å refreshe browseren (ja, kjører windows). Må man gjøre det? Jeg har også (for sikkerhetsskyld - belter og bukseseler) satt opp event som sjekker hver 3dje time om termostat switch og z-water har samme verdi. Men det burde jo være unødvendig.
  2. Det er et gjentagende problem dette med å assosiere forskjellige noder og at det ikke fungerer, ofte er årsaken secure/nonsecure-inkludering av de to nodene. Her kommer en kort oppsummering, som kan gjøre feilsøkingen lettere: 1. To noder som skal assosieres må (som hovedregel) begge være inkludert enten secure eller nonsecure. Unntaket er noen enheter som kan inkluderes secure og sette en parameter som sier den skal sende kommandoer til assosierer enheter nonsecure (f.eks parameter 27 på Fibaro Dimmer 2). 2. Hvis en enhet bare støtter nonsecure og du velger "Add/include node", så vil den bli lagt til nonsecure! 3. Hvis en enhet støtter secure og du velger "Add/include node", så vil den bli lagt til secure! 4. I følge HomeSeer-support så er det ikke mulig å bruke fremgangsmåten nedenfor likevel, en enhet som støtter "secure" vil vise "secure"-feltene uansett om den er lagt til "secure" eller "nonsecure", men har ikke testet og verifisert om det stemmer eller ikke. 4. Her er alternativ måte å sjekke på: 4a. https://hs3-ip/ZWaveConfig 4b. "Log send and receive device information to the HomeSeer log" 4c. Slå av/på noden 4d. Sjekk loggen: Hos meg er node 17 en Fibaro Dimmer 2 og node 35 er en Fibaro RGBW. 5. Du kan sjekke om en node støtter secure i manualen til den (i noen tilfeller). Se etter "COMMAND_CLASS_SECURE". Om det ikke står i manualen, kan du søke opp produktet her: https://products.z-wavealliance.org/regions/1/categories Inne på produktsiden kan du klikke på "View command classes" nederst på siden og se etter "security".
  3. Hei, For å styre 2stk forskjellege lys på kjøkenet mitt har eg kjøpt ein Fibaro FGS-223 Double Switch 2. Foreløpig har eg funne to utfordringar kring denne: Den er montert i ein veggboks langt borte frå brytarane, utan styrekabling mellom, og eg hadde tenkte å styre begge kanalar vha. assosiasjonar frå to Fibaro Dimmar 2-modular. Dette ser ut til å vere enklare sagt enn gjort, sidan det ser ut til at berre eine kanalen (kanal 1) dukkar opp i lista "Device to be Controlled", sjå vedlagt skjermdump nr. 1. Eg manglar knappar for å skru av og på dei to kanalane i Homeseer. Har ikkje funne noko om kva rows/columns som skal nyttast i brukarmanualen eller internett forøvrig. Sjå vedlagt skjermdump nr. 2. Retting: fann ut av det. Det viste seg at det var to devicar (ein per kanal) som eg ikkje hadde gitt etasje og rom, og pga. feil filtrering dukka ikkje desse opp. Dette var sjølvsagt dei rette switchane. Desse utfordringane medfører at eg ikkje får skrudd av "Lys overskap", og at dette står på døgnet rundt. Kjempekjekt På førehand takk til alle gode hjelparar der ute! Anders
  4. Hei! Jeg startet med å gjøre hjemmet smart for en uke siden og valget falt på HomeSeer med en HomeTroller Zee S2. Har nå fått installert en Fibaro dimmer 2, men jeg har litt problemer med "Switch Multilevel 2". Jeg har fulgt veiledningen i HomeSeer-Skolen del 3 og 4, men har ikke slettet switch multilevel 2 (siden jeg skal bruke denne). Problem 1: Når jeg setter switch multilevel 1 til "On" så går også switch multilevel 2 til "On". Hvordan får jeg den til å kun sette switch multilevel 1 til "On"? Problem 2: Jeg har assosiert gruppe 5 med en Fibaro RGBW kontroller, men switch multilevel 1 på denne reagerer ikke når jeg setter switch multilevel 2 på dimmer 2 til "On". LED-listen er kun koblet til 12v og "white" på RGBW kontrolleren siden det kun er hvitt lys i LED-listen. Har lagt merke til at assosiasjonen i gruppe 5 viser at den er assosiert med "Power" på RGBW kontrolleren, kan dette være problemet? Setter utrolig pris på innspill hvis noen kan hjelpe meg med dette
  • Medlemsstatistikk

    5 762
    Totalt antall medlemmer
    846
    Flest pålogget
    Matava
    Nyeste medlem
    Matava
    Ble med
×
×
  • Opprett ny...