Gå til innhold
 • Bli medlem

Bjonness

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Bjonness

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet
 1. Hei, Kom på at jeg hadde snakket med roth om dette med gulvvarme da det er de jeg bruker (roth touchline). Lurte da på om de regulerte med 0-100% ventilåpning eller kun åpen/lukket. Fikk da som svar: Har ingen dynamisk åpning programmert inn, og syns dette anlegget har fungert ganske bra med varme. Tenker da at et homeseer anlegg der jeg styrer av/på utifra settpunkt temp kommer til å fungere bra! Med F.eks SDJ-VStat som jeg nevnte tidligere.
 2. Hvilken Z-wave (og muligens zigbee) usb enhet anbefaler dere? Tenkte å gå for server med windows 10pro da det er lettere å vedlikeholde (?)
 3. Nei, desverre ikke. Hadde det hjulpet?
 4. Den er grei. Hvordan fungerer SDJ-VStat ved f.eks bruk av nedstøpt vannbåren varme slik jeg har? Vil jeg få mye temperatursvingninger eller tror du den vil holde seg forholdsvis stabil? Noen grunn til at du bruker Xeoma? Har ikke så mye peiling her, men hadde bare hørt om BI før! Takk, tenkte noe sånt ja. Vil helst ikke være avhengig av å måtte bruke Tibber som strømleverandør, selv om det godt kan hende jeg gjør det.
 5. Hei, Jeg har tenkt til å begynne å bygge et smarthus, og har i den forbindelse vært mye frem og tilbake. Har en liten bunke med spørsmål jeg lurer på etter og ha lest en del om HomeSeer som jeg ønsker deres erfaringer på 1. Finnes det noe form for adaptiv oppvarming i HomeSeer? Slik at den tar hensyn til utetemperatur og lærer seg hvor fort rommet varmes opp, slik at det alltid er varmt til kl 07:00 hver dag, og 16:00. Kommer til å bruke dette med ventiler rett på radiator og romtemperaturføler til dette. Har også vannbåren gulvvarme jeg ønsker å styre på samme måte også. Har også varmekabler på badene som jeg ønsker styrt av HomeSeer. Er dette noe f.eks SDJ-VStat kan gjøre? Ser den har weather compensation, men vet ikke om man kan si at rommet skal være ferdig varmet til kl xx? 2. Få kamera til å filme ved bevegelse tror jeg skal gå fint å få til, ved f.eks bruk av et standard kamera og blue Iris? Noen som gjør dette med hell? 3. Presence detection, noen som bruker dette med hell? Bruker dere geofencing eller sjekk av ipaddresse på mobil? 4. Er det noen fin måte å logge strømforbruk over tid på? Gjerne over flere år, oppdelt i måneder og kanskje tilogmed dager? Helst mot AMS på strømmåleren, varmepumpe, VVB og hvor mye solcellepanelet lager av energi. 5. Er det noen mulighet for å splitte systemet på noen måte på samme server, så at admin har tilgang til alt, mens noen brukere kun har tilgang til ene delen av huset (som leies bort iblant/lånes bort til gjester) i appen HomeSeer Mobile? Evt om jeg må over på HomeSeer touch for det? Gjerne også om noen vet om det er noen forskjeller på dette i HS3 vs HS4 som kom i beta idag også Kommer ikke til å automatisere alt på en gang, så tar litt om gangen så ingen krise om noe av dette ikke fungerer enda, men er på vei i HS4.
×
×
 • Opprett ny...