Gå til innhold
  • Bli medlem

Bjonness

Medlemmer
  • Innholdsteller

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Om Bjonness

  • Rang
    Medlem

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Du kan sette en sensor i veggboks ja, f.eks med en slik https://m.proff.elko.no/hus-for-romfoler/category1520.html Evt kan du bytte ut termostaten til z-trm3 som har romføler integrert
  2. Du kan laste ned unifi video helt gratis, finnes til både windows og linux. Så lagre opptak der.
  3. Ja, det var ikke dårlig. Tok 2 dager før de hadde oppdatering klar (snakket med de 13.mai om problemet). Det er det svært få som kan matche! Og raskt levert med oppdatering av tibberseer også. Tusen takk! Så får vi håpe dette løser problemet
  4. Det er jeg litt usikker på. Tror at jeg får data når jeg starter en spørring på dev portalen. Jepp, veldig rart. Da gjør jeg det
  5. Jeg får oppdaterte data i tibber appen. Det som er så rart...
  6. Tja, sist stoppet den i 24 timer (til jeg logget inn på developer.tibber) Gangen før det 3 dager, startet med en gang igjen så fort jeg logget inn på tibber developer.
  7. Samme skjedde idag, den stoppet igår rett etter at jeg postet innlegget. Startet igjen med en gang jeg gikk inn på explorer.tibber og startet en real time subscription. Tar det videre med tibber og spør de hva de. @daniel.h.iversen mulig at du vet noe?
  8. Målingen har stoppet igjen (stoppet om på lørdags morgen). Får inn data på developer.tibber, sånn ser den ut nå. { "liveMeasurement": { "timestamp": "2020-05-11T22:50:17.5+02:00", "power": 3496, "accumulatedConsumption": 118.954722, "accumulatedCost": 15.381971, "currency": "NOK", "minPower": 905, "averagePower": 5208.4, "maxPower": 18927 } } Ser nå at jeg begynte å få data samtidig som jeg logget inn på developer.tibber for å sjekke... hmmm.
  9. Nei, det gjør den desverre ikke. Må gjøres manuelt. Fant noen som hadde skrevet hvordan
  10. Du har kun en dimmer på bildet. Enten har du kun av/på bryter på ene lyset, eller så har du en dimmer du ikke finner. Kan f.eks ligge i takboksen/spotlampen. Så du trenger 2 stk fibaro. Elektrikeren vet hvordan det skal kobles. Det trenger du ikke tenke på 😄
  11. Har du lagt til fibaro dimmerne unsecure? Hvis ikke kan det være løsningen. Må slette alle dimmerne og legge de til på nytt isåfall.
  12. Skjønner det godt, syns det er vel i merkelig feil selv. Skal sjekke opp det neste gang jeg ser den har stoppet. Tror derimot ikke det er det, da jeg skal få varsel i tibber appen om den mister kontakt med pulse.
  13. Windows 10 pro på en litt eldre stasjoner dell pc. Har ikke hatt noen tidligere versjoner av tibberseer, så de skal ikke trenges å oppdateres, men lastet ned tibberseer på nytt og byttet ut filene for sikkerhetsskyld uansett nå. Tviler dog på at det hjelper.
  14. Nei, det er dønn stabilt. Har 500/500 linje fra altibox. Kablet til router.
×
×
  • Opprett ny...