Jump to content

780user

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About 780user

 • Rank
  Newbie

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her et lite prosjekt på jobben hvor jeg ønsker å åpne noen dører med RFID. Dette er ikke en bank, men mest for å logge aktivitet/basic tilgangsstyring. En Z-Wave RFID-leser som sender kode til homeseer og script/events tar seg av resten hadde vært ideelt, men noe sånt finner jeg ikke. Videre tenkt at en simpel Arduinokrets kan lages med serieport som sender ut RFID-kode. Noen som har tips på hvordan jeg kan interface f.eks. 4-5 serieporter med homeseer? Er snakk om 30-40meter på dørene lengst unna. Regner ikke med Arduino-plugin kan hjelpe meg med denne oppgagen ?
 2. Nå stiller du et unødvendig spørsmål syntes jeg.... Tenkt brukt i stue, styre lys fra sofaen, kontrollere inngang på TVn, og enkel tilgang til lydnivå på Sonos. Litt enklere for svigers å være barnevakt da de kontrollere alt dette fra en enkel fjernkontroll med noen makroer.
 3. Testet en Namron Z-wave fjernkontroll i dag mot Homeseer. Genial sak. 12 knapper og 3 funksjoner på hver knapp, press/hold/release. https://www.elektroimportoren.no/namron-z-wave-4-kanaler-fjernkontroll/4512711/Product.html?Event=livesearch
 4. Vil sette et tidspunkt i HS Touch og bruke dette tidspunktet for å trigge event?
 5. Trenger en veggholder til iPad ifm. Homeseer-system. Fikk øye på en iPad utstillt i en butikk med iPort-holder. Den ser "i mine øyne" ulta lekker ut. Utenpåliggende, men allikevel utrolig slim. Prisen, not so slim.... 5500,- er litt drøyt men må nok bite i det sure eplet om jeg ikke finner noe annet. Noen som har tips om andre?
 6. Noen som har forslag til Z-wave mottaker for styring av røyksuger (avtrekksvifte på pipe)? Relé-mottaker fungerer jo for av/på, men skulle gjerne hatt den trinnløst. Har ikke spec på motor, men er ikke store greiene. Den er noen år gammel, men ligner veldig på en slik Exodraft. Ifølge specs få finnes denne modellen i versjoner som trekker opp til ca. 2A.
 7. Semi-OFF topic, men treffer på alle ordene i emne... Må skryte litt av Netatmo værstasjonene. Har 4x (datarom på jobben, hus, garasje og hytte), alt sammen samlet i Homeseer, fungerer så ei kulæ! Så om noen er på utkikk etter et nytt system sjekk ut av franskmennene har laget.
 8. Si meg en ting Hr. Moskus, det ser da virkelig ut som du får opp status-bilder på 7"-skjermin din? Lyspærer ved lamper som er på? Trodde ikke dette fungerte i Linux-klienten?
 9. Har opplevd det ZoRaC nevner om enheter jammer ved dårlig batteri, både med Oregon temp. måler og en Efergy strømmåler. Har en gammel OnkelP-radio som kan lytte på 433,92Mhz, veldig nyttig for å faktisk høre om bryter/dimmer/sensor faktisk sender noe ut. Veldig mye ustyr som sender på 433,92Mhz så bor man tett kan det fort være mange støykilder. Har droppet alle sensorer på 433Hz da disse sender signaler jevnlig. Brytere etc. trykker man på mye sjeldnere.
 10. Har bygd ny hytte og kjøpte toatlt 9 Mill Wifi-ovner i ulike varianter. Så langt veldig fornøyd med hvordan disse fungerer. Har sonet 2-3 i stue/kjøkken sammen, og en på hvert soverom. Skrur opp på de rommene vi skal bruke da helgen nærmer seg. Appen har forbedringspotensiale, men fungerer greit. Veldig stabilt. Aldri opplevd at styring fra app ikke har nådd ovnene. Den dagen jeg får styrt Mill via Homeseer blir det bytte av alle ovnene hjemme!
 11. på en iPhoneX tilkoblet 4G tar det i underkant av 2 sek fra jeg starter app til første side er oppe. Var ikke spes. mye lenger på eldre telefoner.
 12. Dette var veldig spennende! Hvilket OS legger du inn? Egen HS-touch klient for rb? Og så bare designe, fyre opp klient og overføre som vanlig?
 13. Aha. Nei det gjør dem ikke. Fysisk så langt i fra hverandre at det vel ikke er noen grunn til å koble de sammen (ikke at jeg vet hvordan det skulle blitt gjort heller da...)
 14. Hus + garasje på lokalnettverk, hytta over internett. Planen å få hytta fast på VPN, så tilnærmet lokalnettverk på Z-stick der også.
×
×
 • Create New...