Gå til innhold
 • Bli medlem
mrhaugland

Uåpnede smarthus-enheter. Sensative Strips, Dimmer 2 og Switch

Anbefalte innlegg

Har uåpnet:

1 stk Fibaro Double Switch 2 

1 stk Dibaro Single Switch 2 [SOLGT]

2 stk Sensative StripsGuard [SOLGT]

2 stk Fibaro Dimmer 2 [SOLGT]

 

Se nypris for double switch er 495, så selges for alt over 300,- ekskl. porto (50,- som brevpost). 

 

Se forøvrig også annonsen på Finn.no her.

Endret av mrhaugland
enkelte produkter solgt

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Lignende innhold

  • Av Ben
   Jeg kjøpte meg selv en "smart switch" på komplett jeg trodde kunne løse mange problemer. Jeg kjøpte TP-Link TLSG108E GB Media Switch Altibox (https://www.komplett.no/product/905399/datautstyr/nettverk/switch/tp-link-tlsg108e-gb-media-switch-altibox)
    
   Jeg vil la switchen styre alle kablene, men jeg usikker på hvordan jeg skal sette den opp. På en vanlig ruter så vet jeg at jeg skal ta WAN som VLAN 102, for at det skal kunne funke, men ble litt forvirret når jeg så dette meg "tagget-untagget". 
    
   Spørsmålet mitt er da: hvordan skal jeg sette opp switchen min da? Legger til et bilde som hviser hva jeg snakket om. Jeg har bare internett, så trenger ikke å styre dette med IPTV. 
    
   Ønske er å droppe mellomleddet, altså altibox hs. Er det en annen  måte som kunne vært mulig utenom å måtte kjøpe en ny ruter?
    
   Bilde: https://imgur.com/a/UusSTcc
    
    
  • Av SmarthomeNoob
   Hei
    
   Har lyst til å gjøre huset vårt litt smartere, men lurer litt på hvor jeg skal begynne. Har noen Philips Hue pærer og Verisure alarm med seriekoblede røykvarslere, samt Yale Doorman lås. Ellers er det ikke så mye å skryte av..
    
   Har ikke voldsomt høye ambisjoner, men er først og fremst opptatt av god røykvarsling da vi har et gammelt trehus, med leieboer, og med kjeller og innredd loft totalt 4 etasjer. Men kunne vært gøy å utvide systemet litt etterhvert med f.eks lysstyring og andre lure ting uten at jeg helt vet hva.  
    
   Har sett litt på Futurehome sin hub og røykvarslere. De fremstår som bra varslere med 3 funksjoner, men synes de er ganske dyre i forhold til f.eks Fibaro sine varslere. Trenger man så mye mer enn Zigbee og Z-wave for et «middels» oppsett, eller?
    
   Det er en fordel om systemet er lett å sette opp og bruke. Tips og råd mottas med takk :)
    
  • Av Reidar Gjertsen
   Jeg har blitt veldig imponert over hvor diskré og enkel Sensative sine Strips sensorer ser ut, men har ikke testet de selv. 
   De har Guard for dører og vinduer, Drip for vannlekkasje og Comfort Temp for temperatur og lysmåling.
   Er det noen som bruker noen av disse og vil dele sine erfaringer? Siden sensorene går under tre kategorier visste jeg ikke hvilken jeg skulle velge, så det ble kaféen
  • Av Blodstrupmoen
   Min Fibaro universal sensor begynte i går å sende masse gjentakende rapporteringer på z-wave nettverket mitt slik at kontrolleren knelte. Etter en restart av noden har den fortsatt og sende doble postinger av alle rapporteringer. Er det noen som har opplevd det samme, og her en løsning på dette?

  • Av Janke79
   Hei.
    
   Har gått til innkjøp av 1 stk Smartthings Hub V3 og 1 stk Fibaro Dimmer 2 hos Elkjøp. Begynner Smarthus i det små. Får koblet opp huben, men klarer ikke å linke opp dimmeren. Finner den ikke på huben. Tre trykk på knappen på dimmeren skal jo gjøre den synlig for huben? Men når jeg kjører en ekskludering av dimmeren så merker plutselig huben at jeg trykker tre ganger på knappen.
    
   Det skal nevnes at når jeg sier at huben reagerer, så mener jeg hva jeg ser på appen på mobilen.
    
   Det er også verdt å nevne at jeg får beskjed om at QR-koden på dimmeren er ugyldig når jeg prøver å linke ved å skanne koden.
×
×
 • Opprett ny...