Gå til innhold
 • Bli medlem

TomB

Medlemmer
 • Innholdsteller

  316
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

32 Excellent

Om TomB

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. TomB

  Verisure Plugin

  Var ment mest som en spøk
 2. TomB

  Verisure Plugin

  Ja, det er ikke noe stress om det er flere bruker, så lenge det blir real-time så er vi happy
 3. TomB

  Verisure Plugin

  Men igjen, husk at det kan ta opp mot 5 minutter før Homeseer oppdaterer seg etter at døra er låst opp Så enten må det være tålmodige unger, ellers er det ikke så lett å bruke til lys og ting ihvertfall.
 4. TomB

  Verisure Plugin

  Jeg har sett noen som har gjort en workaround på sånne ting, feks sette en lyspære på en smartplug fra Verisure hvor man setter en Powerplug i den Smartplugen igjen, og så fort man får beskjed i Homeseer at det trekkes strøm, så ser man at Smartplug er skrudd på. Den igjen kan styres direkte fra Verisure app med push, slik at når man feks låser opp døra så kan man skru på Smartplug ... som igjen kan brukes for å skru på lys osv. Finnes kanskje enklere måter å gjøre det på dog
 5. TomB

  Verisure Plugin

  Her er screenshot av det @lilfire nevnte, jeg har satt det opp med en Pushover message til meg selv nå for test. Dette er kun for test, for disse meldingene får du jo også via Verisure appen, men kan ta gjøre hva du vil med devicer, events osv. Men husk sync delay. Med 1 minutt fikk jeg feilmelding senest i dag, og måtte gå tilbake til 5 minutter igjen.
 6. TomB

  Noen brukere av ImperiHome her?

  Jeg bruker Imperihome på iPhone, og den fungerer til mitt bruk helt OK. Det jeg ikke liker med den for pad-bruk er at det ikke er dimming av konsollet, men at skjermen låser seg etter timeout som normal. Da må man jo unlocke skjermen før man kan trykke på den, og det er tungvint. Det er ikke det samme på Android forstår jeg, der kan man dimme skjermen og bare trykke på den for å ta den i bruk igjen. Jeg betalte for Pro versjon, det er ikke månedskostnad, men det er også en premium type abonnement som jeg egentlig ikke helt vet om gir meg noe ekstra.
 7. TomB

  Verisure Plugin

  Ja, det er jeg ganske sikker på, ellers ville den ikke sagt Homeseer Automasjon som er navnet til den brukeren. Jeg kan teste det om en times tid, gidder ikke gå ut akkurat nå, men gir deg en tilbakemelding da. Edit: Utfordringen er at du må logge til et sted, fordi det er alltid siste status som blir stående, ikke historikken. Så hvis barna kommer hjem. låser seg inn med kode, går inn og vrir om, så vil siste hendelse være låst fra innsiden om du ikke får en oppdatering akkurat i mellom.
 8. TomB

  Verisure Plugin

  Det du får opp er meldinger som denne (Homeseer Automasjon er brukeren). Det er en periodisk sjekk, ikke push når status endrer seg, så hvis du setter den på 1 minutt vil det fremdeles ikke være optimalt for å styre lys ved lås opp osv. Hvis du setter den raskere enn 1 minutt tror jeg du vil ende opp med at Verisure kontakter deg og klager, eller blokker API ditt fordi det spørres så ofte.
 9. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Ja, alt ser bra ut i Phoscon. Jeg har tidligere restartet hele HS3 maskinen og bare plugin også, og jeg har fjernet de manuelt fra Phoscon og prøvd å legge til igjen, men de kommer bare inn i Phoscon og ikke HS3. Utrolig snålt.
 10. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Skjønner ikke hva som er feil her hos meg da, ettersom jeg ikke makter å få de opp i HS3 selv om de tilsynelatende fungerer fint i REST API. Jeg får avlesning og oppdateringer så de kommuniserer fint med Conbee, og siden HS3 har fått med seg dummy-gruppen som jeg opprettet så ser det jo ut til at kommunikasjon funker mellom DeConz og HS3 og...
 11. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Nå etter et par minutter ventetid så har denne gruppen kommet opp, det var "dummy-gruppen" jeg laget for å teste i henhold til det du linket over. Men ingen sensorer er kommet over allikevel dessverre. Nå er jo ikke sensorene lagt inn i den gruppen ettersom dette er lys, det er jo bare for å slippe å få påminnelse om å lage en gruppe hver eneste gang man laster Phoscon grensesnittet til DeConz.
 12. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Ikke vet jeg. Dette er fra en helt vanlig Telldus temp måler. Som du ser så bruker den punktum der, ikke komma.
 13. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Jeg bruker . som komma-tegn, ikke ,
 14. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Dette er feilmeldingen som kom rett opp i HS3 loggen når jeg testet å legge inn en ny device igjen via Phoscon konsollet direkte. Jeg har måttet endre på det pga Grafana, det kan være at det da gir trøbbel denne veien?
 15. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Ved restart så er dette resultatet i loggen Men det dukker ikke opp noe i HS3 allikevel. Jeg kalte bridgen HomeSeer (kanskje forvirrende), men den er ikke hentet over i HS3 heller, selv om kontakten ser ut til å fungere. Det jeg ikke liker er jo feilmeldingene som kommer i loggen der.
×