Gå til innhold
 • Bli medlem

TomB

Medlemmer
 • Innholdsteller

  308
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

32 Excellent

Om TomB

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Ja, alt ser bra ut i Phoscon. Jeg har tidligere restartet hele HS3 maskinen og bare plugin også, og jeg har fjernet de manuelt fra Phoscon og prøvd å legge til igjen, men de kommer bare inn i Phoscon og ikke HS3. Utrolig snålt.
 2. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Skjønner ikke hva som er feil her hos meg da, ettersom jeg ikke makter å få de opp i HS3 selv om de tilsynelatende fungerer fint i REST API. Jeg får avlesning og oppdateringer så de kommuniserer fint med Conbee, og siden HS3 har fått med seg dummy-gruppen som jeg opprettet så ser det jo ut til at kommunikasjon funker mellom DeConz og HS3 og...
 3. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Nå etter et par minutter ventetid så har denne gruppen kommet opp, det var "dummy-gruppen" jeg laget for å teste i henhold til det du linket over. Men ingen sensorer er kommet over allikevel dessverre. Nå er jo ikke sensorene lagt inn i den gruppen ettersom dette er lys, det er jo bare for å slippe å få påminnelse om å lage en gruppe hver eneste gang man laster Phoscon grensesnittet til DeConz.
 4. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Ikke vet jeg. Dette er fra en helt vanlig Telldus temp måler. Som du ser så bruker den punktum der, ikke komma.
 5. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Jeg bruker . som komma-tegn, ikke ,
 6. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Dette er feilmeldingen som kom rett opp i HS3 loggen når jeg testet å legge inn en ny device igjen via Phoscon konsollet direkte. Jeg har måttet endre på det pga Grafana, det kan være at det da gir trøbbel denne veien?
 7. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Ved restart så er dette resultatet i loggen Men det dukker ikke opp noe i HS3 allikevel. Jeg kalte bridgen HomeSeer (kanskje forvirrende), men den er ikke hentet over i HS3 heller, selv om kontakten ser ut til å fungere. Det jeg ikke liker er jo feilmeldingene som kommer i loggen der.
 8. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Jeg fulgte den anvisningen som du linket til der. Laget en gruppe jeg bare kaller Xiaomi, og så gikk jeg inn og addet sensor fra Phoscon grensesnittet. Forskjellen da var at de faktisk dukket opp som Multi Sensor i stedet for Temperature Sensor, så det virket som den ordnet seg litt bedre. Men allikevel hjelper det ingenting inne i HS3, jeg får kun opp All Lights samt root enheten.
 9. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Det eneste jeg får opp i HS3 er dette Jeg har ingen andre Hue/Ikea enheter så jeg kan ikke teste med noe annet, kjøpte bare 3 av de runde temp/fukt sensorene fordi de var utrolig fin størrelse, og jeg makset ut antallet Telldus temp/fukt målere som jeg kunne bruke.
 10. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  Et spørsmål til, har ikke disse Xiaomi sensorene mer oppløsning enn grad for grad, altså støtter den ikke 0,1 grad forskjeller?
 11. TomB

  ConBee installasjon.. trøbbel

  @borg1n Fikk du til temp/fukt sensorene fra Xiaomi inn i HS3? Jeg har prøvd å få igang dette, har kun de temp/fukt sensorene og ikke noe lys, får de opp i DeConz men ikke inn i HS3 i det hele tatt...
 12. Ok, jeg gravde videre og fant ut at jeg kunne endre på URL og bypasse all wizard stuff, og kom meg dermed inn på korrekt sted for å inkludere bridge inn i HS3. Det er nå på plass. Da kunne jeg gå inn i Config oppsettet til JowiHue og jeg kunne da velge Scan New Sensors. Når jeg gjør det dog så kommer bare følgende feilmeldinger opp i HS3 Log. sep-26 14:03:25 JowiHue Error: (HandleWebQueue):HWQ: Adding sensors:Object reference not set to an instance of an object. sep-26 14:03:25 JowiHue Error: (HandleWebQueue):HWQ: Adding sensors:Object reference not set to an instance of an object. Sjekker jeg inne i DeConz konsollet så er de derimot kommet inn, så det ser ut som om sensorene fungerer som de skal i forhold til DeConz. Problemet er nå hvordan jeg får disse over i HS3 som sensorer som jeg kan bruke til noe fornuftig? Noen tips om det?
 13. Hei! Etter å ha ventet ganske lenge fant jeg ut at jeg skulle kjøpe meg noen Xiaomi Mi Smart temp målere, og for å få disse igang måtte jeg jo da investere i en Conbee modul til Homeseer serveren (Windows 10). Jeg visste ikke mye om det før jeg startet, så jeg satte i USB-sticken, logget på Win10, fant ut at COM7 var i bruk for den nye sticken. Tenkte da jeg måtte configurere plugin med korrekt COM-port, men så enkelt var det visst ikke. Lastet da ned DeConz siste versjon (fra 22.09.18), kjørte i gang og fikk satt den til port 8088. Når jeg da gikk på REST API siden så fikk jeg spørsmål om nytt passord, la inn korrekt, og så hopper den videre til å legge til lys, enten IKEA eller HUE. Jeg har ingen lys, eneste jeg har er disse temp sensorene så jeg ville gjerne videre til meny så jeg kunne registrere bridge på HS3. Men jeg får det ikke til, jeg finner ingen måte å komme videre på, og står litt fast. Må jeg faktisk kjøpe et IKEA lys bare for å komme videre i menyen? Eller er det noen andre måter jeg kan få inkludert Conbee modulen i JowiHue uten noe ekstra styr? Jeg antar DeConz alltid må kjøre så jeg må sørge for at den også starter opp hver gang HS3 serveren restarter. Men for at det skal virke så må jeg vel da også sørge for at DeConz er aktiv før HS3 prøver å laste JowiHue modulen? Noen som har noen gode tips her så jeg kommer igang?
 14. TomB

  Dine automasjonstabber!

  Tror det kommer an på hvordan du definerer systemstandard i Windows. Jeg måtte bytte når jeg la inn Grafana.
 15. Tusen takk for alle tips uansett. Jeg skal la den stå et par dager, da får jeg også den neste, og så ser jeg om det er samme problem der. Er det det så er det settings, er det ikke så returnerer jeg denne første og bytter
×