Gå til innhold
 • Bli medlem

bio

Medlemmer
 • Innholdsteller

  220
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

bio vant dagen sist 21. oktober 2018

bio hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

bio's Achievements

Medlem

Medlem (2/3)

40

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det får du desverre ikke gjort i Home Assistant (så vidt jeg vet). Du må koble kontrolleren til en Windows maskin å gjøre det i Rfx manager.
 2. bio

  lovlace

  Hei, anbefaler deg å legge inn HACS for å håndtere custom cards. De fleste custom cards finnes i HACS. HACS har fine veiledning og dokumentasjon for å komme igang: https://community.home-assistant.io/t/custom-component-hacs/
 3. Vel mottatt og prosjekt påbegynt. Tusen takk@Guahtdim
 4. Stilig! Har brukt Bruh sin sketch tidligere, men den er veldig utdatert. Anbefaler deg å sjekke ut WLED, da det har tatt helt av i hjemmeautomasjon miljøet i det siste. Siden du har ESP satt opp er det bare å flashe med wled bin og off you go. Har egen app og støtter det meste, Mqtt, JSON api, http request api m.m og har en haug av effekter. https://github.com/Aircoookie/WLED Robert
 5. Er jeg for treg? [emoji31] Ønsker 1stk hvis det ikke er forsent. Beklager, men har vært litt off forum siste mndene.
 6. Hei.Har ikke Danalock, men IDLock 150. Bruker button card for å låse opp og igjen fra lovelace. Enkelt og greit. Før var det litt knot for å vise Xiaomi støvsugeren i Lovelace som over, men nå er det veldig enkelt ved å bruke Xiaomi Vacuum card: https://github.com/benct/lovelace-xiaomi-vacuum-card/blob/master/README.md Anbefaler å sjekke ut HACS for å installere custom cards til bruk i Lovelace (Button card og Xiaomi Vacuum card finnes der): https://custom-components.github.io/hacs/ PM meg så kan jeg guide deg om du trenger hjelp. Robert Edit: Mulig jeg misforstod og at du ikke lurte på hvordan du fikk vist de i Lovelace, derimot hvordan få de inn i HA i utgangspunktet. Pm meg så kan jeg hjelpe deg med det.
 7. Vi har balansert ventilasjon og syntes ikke det gir noe spesielt kjølende effekt. Systemair VTR 500 L. Vi syntes nesten det er verre her i nytt hus om sommeren, enn det var i forrige bolig fra 74. Nå var det ekstremt i fjor, men da måtte vi ty til flyttbar AC med slange ut vinduet.
 8. Samt få det oversiktlig i Lovelace og dropdown meny for rom/sone rengjøring som også kan styres via Google Home
 9. bio

  Heatit Z-TRM2fx

  Jepp. Var vel den første som fikk den, da jeg ble litt testkanin en periode før jeg gikk fra Homeseer til Home Assistant. Da sendte jeg ballen videre:)
 10. bio

  Heatit Z-TRM2fx

  Jeg har aldri opplevd at dette ikke fungerer. Verken i Homeseer eller Home Assistant. Mye annet rart med termostatene, men dette har alltid fungert, og jeg har eksludert/inkludert/resatt myyye.
 11. bio

  Heatit Z-TRM2fx

  Jeg har vært litt prøvekanin for Thermofloor. Testet 3.05 for de, som gjorde rapportering endel bedre. Har nå kjørt på 3.06 en stund og det er helt klart forbedringer. Ettersom jeg har gått over til Home Assistant, og Heatit Z-TRM2fx støtte der er så som så, har jeg gitt beskjed til Thermofloor at jeg ikke har like god oversikt i loggene rundt rapportering som jeg hadde i Homeseer, så jeg håper noen andre kan teste videre. Uansett, helt klart forbedringer, så bare å oppgradere. OTA fungerer brillefint med Heatit Z-TRM2fx og Z-wave Pc Controller.
 12. Hei @JohnMartin, Jeg kom ikke noe lengre med denne metoden. (Jeg har gått over til Home Assistant i mellomtiden). Jeg gikk til innkjøp av Systemair IAM modulen, så jeg tester for tiden integrasjon med aggregatet i Home Assistant med Modbus TCP-RTU. Får verdier inn, men de stemmer ikke overens med Modbus Variable listen jeg fant på Systemair sine sider. Har ikke fått gravd så veldig mye i dette, da det er fullt kjør med prosjekt på jobben for tiden. Leser at register adressene kan være forvirrende, og at address = register - 1. Skal teste dette mer over påske. Beklager at jeg ikke får hjulpet allverden, men folk på Github har ihvertfall vært fornøyd med dette adapteret: https://www.aliexpress.com/item/PL2303HX-Chip-USB-to-RS485-485-Converter-Adapter-For-Win7-Linux-XP-Vista-top/32344295137.html
 13. til info @slippern Nå vises current_temperature riktig. Gjorde som i beskrevet her : https://community.home-assistant.io/t/unable-to-get-current-temperature-from-heatit-z-wave-thermostat/90758/7 Redigerte zwcfg*.xml fila med følgende under "COMMAND_CLASS_SENSOR_MULTILEVEL" og restartet Home Assistant: <CommandClass id="49" name="COMMAND_CLASS_SENSOR_MULTILEVEL" version="5"> <Instance index="1" endpoint="3" /> <Value type="decimal" genre="user" instance="1" index="0" label="External sensor" units="C" read_only="true" write_only="false" verify_changes="false" poll_intensity="0" min="0" max="0" value="0.0" /> <Value type="decimal" genre="user" instance="2" index="1" label="Floor sensor" units="C" read_only="true" write_only="false" verify_changes="false" poll_intensity="0" min="0" max="0" value="0.0" /> </CommandClass>
×
×
 • Opprett ny...