Jump to content

LaStrada

Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

LaStrada last won the day on April 15 2017

LaStrada had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About LaStrada

 • Rank
  Member

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Recent Profile Visitors

876 profile views
 1. De holder fortsatt på, 4 år senere...
 2. Høres lovende ut! Men det høres ikke ut som om de har kommet så langt i prosessen 🤔
 3. Tja, det hjalp jo 😅 Men ikke sånn jeg er vant med å ha det. Sjekket mine innstillinger her på forumet en gang til, og jeg var tydeligvis blind første gangen. Her var det et valg for akkurat dette.
 4. Jeg har dette problemet uansett hvordan jeg åpner en tråd En annen liten ting er at font-farge øverst til høyre (start, varsler, meldinger, profil) er mørkegrått på blå bakgrunn. Resten, dvs alt på til venstre, er hvitt.
 5. Jeg har montert kameraer på kjøkken, stue og gangen. Dette egentlig kun fordi vi har hund og ønsker å følge med når vi ikke er hjemme. Får primært varsler på lyd. Disse skrur seg på sammen med alarmen, samt at jeg prøver ut et par Homekit-kameraer som styres automatisk ut i fra GPS. Liker dog å ha mer kontroll selv, dvs å kunne skru av/på fra Home Assistant. Alle kameraer har et lite led-lys som lyser når de er aktive, så man enkelt kan se om de er på. Noen kjører på POE, mens andre har 12v adaptere med z-wave plugin-modul. Har ikke ønske om å ha kameraer på soverom eller gjesterom
 6. https://www.elektroimportoren.no/mill-steel-panelovn-900w/5401726/Product.html Denne har jeg + 2 x 600w (samme utseende), det ligger bilde av knappene der. Spørs hva du mener med "timer". De har borte- og natt-modus, men det er helt ubrukelig å konfigurere, så har aldri brydd meg om å se på det.
 7. Jeg har 3 Mill-ovner uten wifi. Ingen av disse glemmer temperatur eller lager lyder når strømmen tas. Dette er enn så lenge eneste oppvarming (bortsett fra på badet) så de gjør jobben sin!
 8. Z-wave lagrer informasjonen i senderen 😔
 9. De releene kan vel kobles som NO og NC? Ser de ikke sånn ut? Her kan man velge mellom NO og NC. Aldri vært borti noe annet til Arduino. Og ser ut til at det er det på både det du har kjøpt og den siste du linket til, så vidt jeg kan se.
 10. Osram er av erfaring noe av det bedre. Men er du 100% sikker på at den er dimbar? Har selv funnet ut at jeg har kjøpt ikke-dimbar ved en feil. Den fungerte i månedsvis før den plutselig begynte å flimre. Sånt skjer når man bare skal plukke med seg en tilfeldig LED-pære på matbutikken og har litt dårlig tid...
 11. Posten handlet vel egentlig om Android-appen Begge plattformer har nylig fått ny app. Jeg hadde diverse problem på en iPhone her om dagen. Hadde problemer med push, lokasjoner og doble sensorer (wifi, batteri osv). Det hjalp å slette enheten: Configuration, Integrations, Mobile App, velg enhet og slett Deretter var det bare å åpne appen for at den skulle sende inn / registrere sensorene på nytt. Dette skjedde like etter at jeg oppdaterte til den nye iOS-appen, som det er skrevet om her: https://www.home-assistant.io/blog/2020/07/28/ios-app-migration/
 12. Jeg kjøper fra Ebay og Aliexpress. Tar litt tid før pakkene ankommer fra Kina, men er veldig billig. Usikker på om det er forskjell på kvaliteten på dyre og billige, men da kjøper jeg heller 100 billige enn én dyr. Min erfaring er at alle de jeg har testet og sammenlignet viser så og si samme temperatur.
 13. Hva slags pærer er dette? Mulig de ikke er av god kvalitet? Om det er GU10 pærer eller lignende så er det jo enkelt å bytte én pære og se om det hjelper. Jeg gikk fra Fibaro Dimmer 2 med buypass til Heatit Z-dim på en 10.5w E27 LED pære. Flimret noe mindre etter at jeg byttet til Z-dim, men noe var det fortsatt, nok til at det var irriterende. Dette var en dårlig/billig pære fra Clas Ohlson – og ja, det sto på pakken at den kunne dimmes. Byttet til et ordentlig merke (Osram) denne uka og da sluttet det å flimre helt.
 14. Prøvd å rulle tilbake til den gamle (v1.4) løsningen? Om du får svar fra nodene der så ville jeg prøvd å reinstallere v1.6. Det var det jeg gjorde da jeg prøvde igjen i sommerferien, men ga opp igjen. Har også brukt denne addonen tidligere for debugging (tar lang tid å installere på en PI): https://github.com/jkeljo/hassio-addons/tree/master/ozwcp
 15. Jeg har mer eller mindre samme oppsett som deg, 4xFibaro + sirene. Mulig jeg har hatt flaks, men alt fungerer fint her. Tror ikke jeg har hatt en eneste falsk varsling. Selv vurderer jeg å bytte ut 1-2 av disse til heatit som @xibriz linker til over her, gitt at folk er fornøyd med den innen jeg er ferdig med oppussingen. Dette er mest pga jeg har lest mye negativt (men ikke opplevd det) om Fibaro sine + fast strøm tilkoblet (kjekt å ha).
×
×
 • Create New...