Gå til innhold
 • Bli medlem

Tor-Erik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om Tor-Erik

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag Desember 29

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. I teorien fungerer den mot Somfy sitt eget API.. jeg sier i teorien for alt jeg finner når jeg sender request til APIet er Connexoon hubben.. ingen av Sunea Screen IO motorene.. Har sendt en support forespørsel, men ikke fått noe svar enda. ?
 2. Er også verdt å nevne at BlueWalker batterier er forholdsvis rimelige sammenlignet med f.eks. APC batterier. Gjør det litt hyggeligere å bytte batteri når det før eller siden trengs.
 3. Jeg har heller ikke klart å finne en skikkelig annonsering fra på dyn.com. Men fant noen poster på community sidene som nevner 31. mai, og gitt Oracle sin forhistorie så regner jeg med at det stemmer. ? Med andre ord så må datoen tas med en liten klype salt ?
 4. Hadde ikke fått med meg at Oracle er inne i bildet hos DynDns nå... ? Følger ikke så veldig med for jeg var så heldig at jeg betalte 30$ en gang i 2002 og endte opp med DynDns Pro "for life"... Blir spennende å se hva Oracle kommer til å prøve på for å sno seg unna det. Edit: Svaret er: de legger ned hele tjenesten i mai. Flaks at jeg var innom her i dag da, ellers hadde jeg neppe vært klar over det før de skrudde av lyset og gikk... ? Takk Oracle. ?
 5. Ja, det er også en grei måte å gjøre det på og en slipper å være avhengig av MyHSToken-pluginen eller forholde seg til å få client-id/secret fra HST. Jeg hadde bare håpet å kunne lage noe hvor jeg ikke trenger å sette opp noe på en server for å ta i mot callback, bedre med færre "beveglige deler" og Device Flow passet bedre med Console App for testing. Authorization Code Grant Flow er ikke så forskjellig fra Device Flow så det skal ikke ta så lang tid å endre koden min.
 6. Hadde litt framgang i går kveld, men ble fikk aldri til å autentisere med "device flow" mot det simulerte APIet. Fungerer greit mot det faktiske APIet, men det simulerte svarer bare med 404 på oauth urlen. Skal se om jeg finner ut av det i kveld, ellers kan det være at jeg må revurdere autentiseringsmetoden. Ser at andre har fått til å håndtere callback via MyHS med en token.
 7. Jepp, har laget en enkel console app for testing og et Class Library som inneholder alt som er av kode relatert til APIet.
 8. Kanskje. Sjekket koden min nå og var vist ikke like langt som jeg husket. Brukte veldig lang tid på å finne ut hvordan jeg skulle løse OAuth utfordringen, og med litt mer arbeid så er i det minste det delvis løst. Jeg fant ut at "device authorization" var veien å gå, for da slipper man å måtte ta i mot callbacks ved autorisasjon, i steden får man en url som brukeren åpner og logger inn på, og så poller appen api serveren for access token. Neste utfordring da er å sørge for å fornye access token hver gang det trengs, men det skal også være rimelig greit å få til. Til kommunikasjon med apiet tenkte jeg å bruke RestSharp, så det skal også være rimelig greit. Den siste utfordringen min (som jeg ikke har sett mye på ennå) er å koble seg til en "event-stream" for å få varsler når noe skjer. Strengt tatt så er den siste utfordringen min å lage en plugin til HS3 som bruker dettte, men det er jo du god på @Moskus Jeg skal få ferdig autorisasjons koden, så kan jeg sette opp et repos på GitHub så kan du se om dette er noe å jobbe videre (eventuelt samarbeide) på.
 9. Hadde litt framgang med tilkobling og enkel kommunikasjon med APIet, men så stoppet det opp på grunn av hus ting.
 10. Nei, har en drøyt 2 måneder gammel baby, så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å se noe mer på det ?
 11. MQTT er en utmerket måte å få data ut og inn av HomeSeer (med mcsMQTT). Holder på med et touch-skjerm grensesnitt (Vue.js web-app som kjører på en Raspberry PI) og MQTT fungerer helt utmerket.
 12. Hvor mye et balansert lufteanlegg virker avhenger veldig av "lokale forhold". Hadde det i en leilighet jeg bodde i og der gikk alle rørene på uisolert loft, samt at ventilen for tilluft var montert på veggen som fikk kveldssol med sorte takstein en knapp meter under. Det førte til at anlegget leverte varm luft langt ut på natta. På varme sommerdager var det bedre å skru anlegget av og åpne vinduene. Men gjort riktig er det fint å ha
 13. Noen som har prøvd seg på WebThings Gateway? Siste versjon begynner å se interresant ut.
 14. Jeg har kjøpt vaskemaskin og kjøleskap med Home Connect og da må man jo ha det inn i HS3 ?. Jeg vurderer å prøve på å lage en plugin, men dersom noen andre jobber på noe slikt ( @Moskus? ) lar jeg være.
 15. De har visstnok to modeller, en på batteri, som selges til alle, og en 230V med backup batteri, som kun selges til elektrikere. Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
×
×
 • Opprett ny...