Gå til innhold
 • Bli medlem

iceball

Medlemmer
 • Innholdsteller

  733
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

iceball vant dagen sist 22. august 2018

iceball hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 702 profilvisninger

iceball's Achievements

Avansert medlem

Avansert medlem (3/3)

194

Nettsamfunnsomdømme

 1. Samme erfaring som jeg har da. Har strømsatt et par stykker. Support hos Q-light har ingen kunnskap om z-wave, så da går de i retur..
 2. Ingen som har prøvd Q-light Zerodim z-wave (vridimmer) mot HomeSeer, eller forsåvidt andre systemer som ikke er Homey, FH eller SmartThings (som alle står som støttet)? Har fortsatt ikke fått den vanlige zerodim til å sende status til HomeSeer. Har også prøvd en 2-polet versjon. Den sender status, men helt feil verdier. Sender f.eks. 4 % når den er av. Og øvrige verdier er nesten alle under 50 %, selv om flere av de skulle vært 70-90 %.
 3. Har ikke så mye rgbw i z-wave, så får gå over til zigbee på de få enhetene og ta det inn direkte via Hue/Deconz.
 4. Nope, W10 dessverre. Men, går greit egentlig. Etter flytting i fjor, så blir det endelig å få opp full z-wave styring av alt lys snart og styring av vannbåren varme, så da skal jeg klare å bruke appen til Bestway en stund. Blir nok av annet å bruke tid på de neste månedene. Plinger på om jeg får opp noe Linux greier en dag og masse ledig tid. ☺️
 5. Takk. Det gikk til slutt etter noen dager med random prøving. @ZoRaC Lyst til å dele fremgangsmåte for HS integrasjon? 😎
 6. Smartifiserte viftekonvektor i åpent stue/kjøkken ved bruk av Fibaro Switch 2 og Heatit Z-temp2. Styrer foreløpig en inngang på styringsenhet til vidtekonvektoren som setter den i bortemodus/av. Testet først med virtuell termostat via SDJ-VSAT i HS3, men den fikk jeg ikke inn i Homebridge. Åpen terrassedør skrur av Mode på z-temp2. Kommer nok til å bytte ut switch 2 med en Heltun - HE-RS01 Bryter 5-veis,som gjør det mulig å styre alle 3 steg på viften.
 7. Har du tips til å få koblet opp wifi? Har prøvd både ios og Android. Ruter/wifi 2,4 GHz fra Get og UniFi UDM..feiler hver gang. Milano vår, men antar pumpa er lik.
 8. Fikk du til noe @Ruud? Jeg får kun til å styre varmhvit. Virker som Homebridge Homeseer4-plugin mangler mulighet for RGB. I Hue plugin fungerer det sømløst..
 9. Litt eldre tråd, men for de som sliter med termostater, så må det legges inn under advanced og ikke i det enkle oppsettet. Dette fungerer fint for meg:
 10. Nei, kun en av delene, selv om det står det er lagt til suksessfullt. Har også forsøkt å sette på detaljert logging under z-wave nettverk (har erfart at noen enheter sender info som en sjelden gang ikke leses riktig av HS), men det kommer nærmest ingenting, selv når jeg har lagt til alle grupper. Kommer kun status av og på hvis jeg trykker inn bryter. Har forøvrig satt opp en enhet med endpoint 1 og en uten endpoints. Ser det står noe her om at den kun sender hvis jeg holder inne knappen under ID 3. Greit nok for å styre andre lys via assosiasjon, men må kunne fungere mot sentral automatisk.. Skal uansett få testet det, men nå sover barna.
 11. Noen som har fått Q-light Zerodim Z-Wave til å fungere skikkelig i HS3? Når jeg endrer fysisk på dimmeren, så oppdateres ikke device (Z-Wave Switch Multilevel) i HS. Motsatt vei fungerer, får styrt device fra HS. Manuell polling fungerer. Default assosiasjon: Har forsøkt å ta bort endpoint 1 uten at det hjalp. Har også forsøkt å legge til Group 3 uten at det hjalp. Fra manual:
 12. Nei, ser at internal temperatur og watt og volt ikke oppdateres automatisk, kun ved polling. Forsøkte å endre tilbake til slik jeg hadde før, men med group 1 endpoint 1 også for å få bort unknown feilen, men hjelper ikke det heller. Samme feil.
 13. Prøvde. Den gir da feil ved polling på setpoint og gulv temperatur. Polling...9 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Thermostat (Status is: 0)8 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Heating Setpoint 1 (Status is:(Plugin Reports Error Getting Status))7 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Mode 1 (Status is: 1)6 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Operating State 1 (Status is: 1)5 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Temperature 2 (rom) (Status is:(Plugin Reports Error Getting Status))4 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Temperature 3 (Status is: 24,3)3 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Temperature 4 (gulv) (Status is: 0)2 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. kW Hours 1 (Status is: 0)1 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Watts 1 (Status is: 0)0 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Volts 1 (Status is: 0)Done Gikk tilbake til slik og da fungerer det.
 14. Det ser ut som det gjorde susen! Trenger man da egentlig assosiasjon på group 2-5? Det skal vel komme via group 1?
×
×
 • Opprett ny...