Gå til innhold
 • Bli medlem

iceball

Medlemmer
 • Innholdsteller

  702
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

iceball vant dagen sist August 22 2018

iceball hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

190 Excellent

Om iceball

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 444 profilvisninger
 1. iceball

  Hvilke lader til Tesla er å anbefale?

  Nei. Purret nå, men de kunne ikke love noe.
 2. iceball

  Google Home eller Amazon Echo til HS3?

  I dag begynte også min Lenovo Smart Display å snakke og vise norsk på skjermen. Virker ikke som det fungerer helt 100% enda, men det er vel fortsatt en drøy uke til lansering av Google Nest hub på norsk, så regner med de jobber på spreng [emoji4]
 3. iceball

  Tibber plugin - Hva ønsker du deg?

  Samme her. Skjedde etter oppdatering av HS3.
 4. iceball

  HomeSeer 4 kommer i løpet av 2019!

  Høres ut som de skal melke litt penger uten at de har særlig mye nytt å tilby?
 5. iceball

  Hvilke lader til Tesla er å anbefale?

  Selvfølgelig! Men, akkurat nå er jo hele integrasjonen på nærmest beta stadium, så det gjenstår nok en stund før dette er klart. For de som lurer eller skal innstallere lader selv, så sjekk https://www.easee.no/support/, da manualen som ligger i esken sannsynligvis er utdatert. Mine ladere ville heller ikke lade før de plutselig fikk en OTA firmware oppdatering. Andre punkter jeg fant ut i dag som man kanskje trodde var på plass: - Muligheten til å koble laderoboten til et lokalt wifi-nett kommer i April. Foreløpig kommer laderoboten seg online via det innebygde 4G-modemet. - Vil dere komme med en egen easee app? Ja, men vi vet ikke helt når enda. Foreløpig vil du kunne benytte deg av Tibber sin app for styring av laderoboten, det krever ikke et abonnement. (dette fungerte ikke i min Tibber app, men Tibber er på saken). - Kan jeg låse laderoboten min slik at den er utilgjengelig for andre? Ja, ved å holde inne touch knappen i 5 sekunder får du tilgang til et lokalt brukerinterface. Det vil også være mulig å benytte RFID, denne funksjonaliteten vil bli implementert ila de neste månedene.
 6. iceball

  Hvilke lader til Tesla er å anbefale?

  Fikk installert mine to Easee ladere med lastbalansering i dag og integrasjon til Tibber er nå aktivert. Smartlading rulles ut fortløpende står det. Ellers er ikke oppdatering av effekt under hver lader særlig god, mulig det skyldes at laderne kjører på 4G foreløpig. Får håpe Tibber også justerer ikonene til å vise effekten direkte på hjem skjermen.
 7. Tja, noen kanskje. Jeg tenker det viktigste er at man installerer en tank som vil fungere bra for huset/leiligheten ift. anbefalinger (antall personer huset er laget for + eventuelt unormalt forbruk av tenåringer). Normalt anbefales vel ekspress tanker for familier som har begrenset med plass (får ikke plass til 300 L tank for eksempel) eller hvis det er veldig mange som skal dusje "samtidig", gjerne om morgenen og på kvelden. Skal man rekke å varme nok vann igjen mellom kl 10 og 16, så kanskje noen må ha ekspresstank. Vi har eksempelvis 2 dusjer + svært badekar, men med to små barn så er det badekaret som er mest brukt og som forbruker desidert mest. Flere kolber = mer som kan gå i stykker også, men samtidig så har man en fortsatt fungerende tank hvis en kolbe skulle ryke (men fortrinnsvis bør den nederste fungere vil jeg tro).
 8. Han mener nok "vanlig" varmtvannsbereder vs. vanlig bereder med 2-3 ganger ekstra effekt. Eksempel fra Oso Hotwater 200 liters beredere. 2 kW vs 6 kW. Dvs. ikke direkte 100 % oppvarming ved forbruk som gassvarmere de gjerne bruker sør i Europa. Største fordelen med ekstra effekt, er som med elbil lader, du kan guffe på mer og utnytte de aller rimeligste tidspunktene noe mer. Besparelsen blir nok ikke all verden, samtidig så kan den sannsynlige innføringen av effektledd for private gjøre styringen vesentlig mer komplisert, gitt du skal lade elbil(er) osv.
 9. iceball

  ID-Lock V2

  Vel..fra ID-Lock:
 10. iceball

  ID-Lock V2

  Dette er vel ikke anbefalt uansett. Bare 1,2 V, så mangler dermed 1,2 V per fjerde batteri.
 11. iceball

  Automatisere vannmåler

  Hvilken endte du opp med å bestille? Bor også i Skedsmo, så tenker et nytt prosjekt denne våren.
 12. iceball

  Zwave løsning for Liftmaster - tips

  Anbefaler Liftmaster MyQ 828EV + Fotocelle også kjøpe HS3 plugin eller gratis component i Home Assistant. Spare 600 kr på noe no-name greier ser jeg ikke poenget med. Appen til MyQ kan også fint brukes til å sette opp litt varslinger hvis man har en tendens til å glemme å stenge porten.
 13. iceball

  Problemer med å inkludere HeatIt TRM2fx

  Jeg hadde også problemer med dette på to stykker. Fikk opp err i display, men til slutt så virken likevel i HS3.
 14. iceball

  ID-Lock V2

  Oppgraderte til beta firmwaren. Batteribruken ser ut til å fungere mer riktig og forhåpentligvis varer lenger. Access Control Notification ser derimot ut til å ikke henge med 😪 Kan ikke huske at jeg hadde særlig problemer med at den ikke hang med tidligere (bruker HS3).
 15. iceball

  Tibber Pulse sluttet å virke...:(

  Min pulse enhet sliter også. Kan fungere en halv dag eller noe, så stopper den å sende. Lyser fast blått, og fungerer med en gang hvis jeg tar strømmen og kobler på igjen. Skulle få en firmware oppdatering i natt, men får se hvor lenge den fungerer nå. Har Hafslund, på Strømmen.
×