Gå til innhold
 • Bli medlem

iceball

Medlemmer
 • Innholdsteller

  726
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

iceball vant dagen sist August 22 2018

iceball hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

192 Excellent

Om iceball

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 380 profilvisninger
 1. Fikk du til noe @Ruud? Jeg får kun til å styre varmhvit. Virker som Homebridge Homeseer4-plugin mangler mulighet for RGB. I Hue plugin fungerer det sømløst..
 2. Litt eldre tråd, men for de som sliter med termostater, så må det legges inn under advanced og ikke i det enkle oppsettet. Dette fungerer fint for meg:
 3. Nei, kun en av delene, selv om det står det er lagt til suksessfullt. Har også forsøkt å sette på detaljert logging under z-wave nettverk (har erfart at noen enheter sender info som en sjelden gang ikke leses riktig av HS), men det kommer nærmest ingenting, selv når jeg har lagt til alle grupper. Kommer kun status av og på hvis jeg trykker inn bryter. Har forøvrig satt opp en enhet med endpoint 1 og en uten endpoints. Ser det står noe her om at den kun sender hvis jeg holder inne knappen under ID 3. Greit nok for å styre andre lys via assosiasjon, men må kun
 4. Noen som har fått Q-light Zerodim Z-Wave til å fungere skikkelig i HS3? Når jeg endrer fysisk på dimmeren, så oppdateres ikke device (Z-Wave Switch Multilevel) i HS. Motsatt vei fungerer, får styrt device fra HS. Manuell polling fungerer. Default assosiasjon: Har forsøkt å ta bort endpoint 1 uten at det hjalp. Har også forsøkt å legge til Group 3 uten at det hjalp. Fra manual:
 5. Nei, ser at internal temperatur og watt og volt ikke oppdateres automatisk, kun ved polling. Forsøkte å endre tilbake til slik jeg hadde før, men med group 1 endpoint 1 også for å få bort unknown feilen, men hjelper ikke det heller. Samme feil.
 6. Prøvde. Den gir da feil ved polling på setpoint og gulv temperatur. Polling...9 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Thermostat (Status is: 0)8 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Heating Setpoint 1 (Status is:(Plugin Reports Error Getting Status))7 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Mode 1 (Status is: 1)6 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Operating State 1 (Status is: 1)5 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Temperature 2 (rom) (Status is:(Plugin Reports Error Getting Status))4 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Temperature 3 (Status is: 24,3)3 @ Polling: 1. etg Gang 1 etg. Temperature 4 (gulv) (Status is: 0)2 @ Polling:
 7. Det ser ut som det gjorde susen! Trenger man da egentlig assosiasjon på group 2-5? Det skal vel komme via group 1?
 8. Jeg prøvde meg forresten på en justering av assosiasjoner slik: Temperatur 3 og 4 går da dobbelt opp etter justeringen, men ikke ved polling, da går temperatur 3 til 0 gr.C.
 9. Jeg har samme problem (HS3). Skjer ikke alltid, bare innimellom. Polling henter riktig temperatur og oppdaterer devicen. Virker som heating setpoint går til unknown når operating state endrer status. Litt enkel logging nederst og detaljert øverst:
 10. Jeg har også fått den samme feilmeldingen. Kjører HS3. Ser ut som temperaturer og fuktighet oppdaterer seg, men ikke noe annet.
 11. Er det noen som har smartifisert en slik Sabiana viftekonvektor? Styringen er utrolig dårlig og ustabil. Det skal være mulig å koble på en Fibaro smart implant eller MCO Home - Fan Coil Thermostat e.l., men jeg er litt usikker på hvordan jeg kommer til. Dvs. får bort eksisterende styringspanel.
 12. Innevegg ja, men i karmen på vinduet kan det være vesentlig kaldere. Jo lengre ut i veggenlivet vinduet er plasser, jo kaldere - normalt. I kombinasjon med noe dårlig utførelse så kan vi snakke om langt under normal innetemperatur.
 13. Fungerer fint i HS4 igjen. Innstillinger + "verdi" for å sette låsekode osv. er ute av formatering, men det kan man leve med.
×
×
 • Opprett ny...