Gå til innhold
 • Bli medlem

iceball

Medlemmer
 • Innholdsteller

  687
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

iceball vant dagen sist August 22 2018

iceball hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

185 Excellent

Om iceball

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 223 profilvisninger
 1. iceball

  Spørsmål ang Fibaro Dimmere

  Ja, akkurat Fibaro Dimmer 2 har mulighet for å koble ut dimmefunksjon via parameter og dermed fungere som kun av/på. Om den tåler nok effekt for 22 utelys får noen andre vurdere.
 2. Mange z-wave enheter kan ta bort rapportering av egen effekt, så blir det enklere å lage eventer. Vil anbefale å investere i EasyTrigger med en gang, er jo en av de rimeligste plugins man kan handle og det kommer stadig ny funksjonalitet. Selv om man kan få til ditt og datt med flere eventer og scripts, så får du plutselig gjort det samme med kun 1 event via EasyTrigger. Virtuell "gruppering" er en "nyere" funksjon som er utrolig bra, særlig hvis man plutselig trenger å flytte litt rundt på utstyr i huset fra et rom til et annet. Eksempel: hvis evente for automatisk lys i et rom går mot en virtuell gruppe for bevegelsesensorer (som fint kan ha kun 1 bevegelsesensor), så bare flytt sensoren ut fra gruppen og legg til ny. Eller legg til flere sensorer. Oppdater ett oversiktlig sted uten at du trenger å justere masse eventer.
 3. iceball

  Tibber plugin - Hva ønsker du deg?

  Ah, nesten ja, men du skulle svare på hvordan håndtere to pristopper per dag 😉
 4. iceball

  Raskt og overordnet status på noder, Z-Wave

  Halv pris i mai og november normalt, hvis det ikke haster.
 5. iceball

  Tibber plugin - Hva ønsker du deg?

  Har elektriske varmekabler nedstøpt i gulvet hele første etasje + 2 bad i andre etasje. Avslutter nattsenking laveste time (02.00) Kunne kjørt på litt ekstra varme frem til kl 06-07, så kan jeg skru av og det er fint levlig (for kona som er hjemme med baby hele dagen, ergo kan ikke senke hemningsløst) i 3-4 timer. I dag så booster jeg guvlvarmen igjen nå kl 12 og i et par timer, før den skrus av igjen på topp nr 2. Er det noen som har tenkt ut en god løsning for hvordan skille mellom 1 og 2 pristopper samme dag? 1 er jo ikke noe stress, men med 2 så trenger å få inn litt boost midt på dagen. @Moskus sine percentiler forsøkt tegnet inn riktig under. High 80 % percentil kunne passet meg kanskje noe bedre i dag.
 6. iceball

  ID-Lock V2

  Hmm..det var rart. Jeg vet den er bakoverkompitabel, men de skrøyt nemlig av at det var en del nytt ift. effektiv motor osv. i 150 låsekassa. Sensorfallen er også vesentlig mer kranglete i de to låsekassene jeg har hatt til 150 låsen.
 7. iceball

  ID-Lock V2

  Hva mener du @Mastiff? Låsekassa er uansett ikke den samme nei, den er oppgradert innvendig i 150-versjonen, men ikke akkurat til noe jeg føler er bedre. Nå har min ny rekord, 8 dager før tomt batteri, den gamle var 14 dager. "Ingen" problemer med batteritid før oppdatering av firmware, så enten er det den eller så er det kulden den ikke tåler. Bor utenfor Oslo, er ikke så ille kaldt her..
 8. iceball

  Heatit Z-TRM2fx

  Jeg har kun 1 trm2fx og den hadde jeg også problemer med inkludering. Err kom opp, etter flere forsøk så viste det seg at den hele tiden hadde blitt inkludert riktig likevel.. 😯 En rar ting jeg også har merket er at hvis jeg sletter den devicen for den eksterne sensoren, så sluttet gulvføleren å rapportere. Mulig det skyldes at assosiasjon også må fjernes, men det har jeg ikke tenkt til å teste videre nå. Fungerte uten problem å slette tilsvarende med den gamle versjon 1.
 9. iceball

  ID-Lock V2

  Også hatt problemer med sensor fallen. Første låsekassen var urbrukelig, gikk ikke inn med nesten vinkelrett trykk en gang. Nå er den grei nok, men har måttet justere døra og lekte ut sluttstykket 2 mm, for sensor fallen på 150 godtar veldig liten klaring mot sluttstykke. Hadde ingen problemer med 101 som satt før, den var mye lettere å lukke, ingen problemer med fallen, og 100 ganger mer responsivt display og RFID-leser. Hadde det ikke vært for noen av de nye z-wave funksjonene så hadde jeg byttet tilbake med garasjen hvor 101 står nå. 😔
 10. iceball

  SCRIPT: EnTur.vb - Få inn data fra EnTur

  Godt forsøk, men var ikke det heller. Men, TripsBetweenStops fungerer ser det ut som, ikke CallsFromStopplace.
 11. iceball

  SCRIPT: EnTur.vb - Få inn data fra EnTur

  De to siste skal være kopi av dine. Har forsøkt både med mellomrom etter komma og uten. Ingen forskjell i feilmeldingen nå om jeg har Trim med eller uten ()
 12. iceball

  SCRIPT: EnTur.vb - Få inn data fra EnTur

  Jeg kopierte Moskus sine inndata, dobbeltsjekket nå, ja. .NetRepairTool fikk ikke gjort endringer, så tror jeg må prøve å stoppe det meste på maskinen en kveld før jeg kjører verktøyet og ser om den får rettet de filene den vil.
 13. iceball

  Nattsenking styrt av utetemperatur

  SDJ-Vstat har kun en enkel funksjon for "utekompensering", hvis temperaturen dropper mye ute så fremskynder den tidspunktet for når settpunkt_high skal starte. SDJ-Vstat er eneste mulighet for å få termostaten inn som termostat i ImperiHome, hvis det er et poeng. Utvikleren er rask på å svare, så hadde man lagt frem ønsket sammen med en del litteratur så skal du ikke se bort i fra at han vil prøve å få implementert "smart" termostat
 14. iceball

  SCRIPT: EnTur.vb - Få inn data fra EnTur

  Synes stadig at det er noe smårart med serveren min. Vel, prøvde å endre, ny feilmelding 😏 1 Error 3 Running script C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\scripts\EnTur.vb :Exception has been thrown by the target of an invocation.->Does entry point CallsFromStopplace exist in script? at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethod(Object target, Object[] arguments, Signature sig, Boolean constructor) at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.UnsafeInvokeInternal(Object obj, Object[] parameters, Object[] arguments) at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture) at Scheduler.clsRunVBNetScript.ExecuteScript()
 15. iceball

  SCRIPT: EnTur.vb - Få inn data fra EnTur

  Win10 og får ikke kjørt. Forslag? Har satt opp ScriptingReference som forklart. jan-17 00.16.04 Error Compiling script C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\scripts\EnTur.vb: 'Trim' is not a member of 'String'. jan-17 00.16.04 Error Compiling script C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\scripts\EnTur.vb: Namespace or type specified in the Imports 'System.Core' doesn't contain any public member or cannot be found. Make sure the namespace or the type is defined and contains at least one public member. Make sure the imported element name doesn't use any aliases.
×