Gå til innhold
 • Bli medlem

iceball

Medlemmer
 • Innholdsteller

  662
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

iceball vant dagen sist August 22

iceball hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

182 Excellent

Om iceball

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 143 profilvisninger
 1. iceball

  Høstslipp for nye Alexa-produkter

  Tips til sted som selger dette til ok pris? Kjell har kun reiseadaptere til 200 kr ++
 2. iceball

  ID-Lock V2

  Hehe, ser man det, dette hadde jeg gjort for lenge siden lokalt, men ikke lagt ut på forumet og etterspørt. Ja, skal passe på at det blir 101-versjon (med gammel chip).
 3. iceball

  ID-Lock V2

  Du har ikke den gamle låsen og? Eller gi hint til hvordan jeg kan få han til å ta inn den også..
 4. iceball

  Heatit Z-TRM2 Assosiasjoner i Homeseer

  Problem 2 blir da at ImperiHome viser feil setpoint temperatur 😵
 5. Denne kan jeg godt ta hvis den fortsatt er tilgjengelig? Har kun presskanne og egen kvern for tiden og stort selskap ventet til jul
 6. iceball

  Mulig å redusere hyppighet av rapportering?

  Sant, så ikke at det var en problemstilling. Trodde det bare var snakk om å få mer oversiktlig logg. Da må man justere parametre ja.
 7. iceball

  Event for å sjekke at garasjeport er lukket

  Har MyQ selv, og avhengig av bruk så kan det være like greit å sette opp ekstra varslinger i MyQ appen på at den har vært opp i x-minutter/timer osv. Vet aldri når en plugin streiker..
 8. iceball

  Mulig å redusere hyppighet av rapportering?

  Du kan også skru av rapportering til loggen, gjøres på første taben når du åpner enheten under device management. Devicen vil fortsatt oppdatere seg,
 9. iceball

  teslaSeer

  Hvis man bruker ImperiHome på telefonen så er det mulig å legge på pin eller touch-id for ønskede funksjoner som skal aktiveres. Løser ikke hovedproblemet, men igjen, har man først fått tilgang til HS så..
 10. iceball

  Heatit døde under oppgradering

  Enig. Dog siden jeg kjøpte et lass med disse brukt, oppdaterte firmware og fikk de montert, så vet jeg ikke om de var like ille med "offisiell" firmware. I stua feilkompenserer algoritmen slik at temperaturen på den interne sensoren synker 10 gr.C når reléet har vært koblet inn 45 min ca. Helt ubrukelig, så kjører på bare gulvføler nå. Forøvrig ikke oppdaget at mine 6 stk har oppført seg feil (bortsett fra intern føler). Glapp også den originale firmware kabelen under oppdatering minst en gang, da bare stoppet prosessen, måtte trykke enter på nytt og den gikk gjennom.
 11. iceball

  Heatit døde under oppgradering

  Antar du ikke bruker den interne føleren? Jeg har satt alle mine til kun gulvføler, den interne er helt på jordet, dessverre [emoji53]
 12. iceball

  ID-Lock V2

  Ser Intin til stadighet oppdaterer funksjonsmatrisen, men siden de endrer på filnavnet så finner man siste versjon via link til z-wave modulen. De mangler dog status: dør åpen / dør lukket i oversikten, som er en viktig funksjon. Med "Smarthus funksjon", som ingen støtter per dags dato, er jeg noe usikker på hva de mener @INTIN RuneV?
 13. iceball

  ID-Lock V2

  Oppdaget tilfeldig nå at den gamle ID-lock 101 (med gammel chip) også rapporterer riktig PIN med nyeste z-wave plugin. 6001 = Master 6002 = Service
 14. iceball

  ID-Lock V2

  Er det en ting jeg har lært om ID-lock så er det at de ikke fungerer som alle andre låser har gjort 😶
 15. iceball

  ID-Lock V2

  Sikker? Nå er jo ikke manualen oppdatert, men jeg leser den slik: Master = 6001 Service = 6002 Pin 1 = 6060 Pin 2 = 6061 etc. Det er uansett bare å låse opp med en kode og sjekke Value under Access Control Notification > Advanced.
×