Gå til innhold
 • Bli medlem

iceball

Medlemmer
 • Innholdsteller

  644
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

iceball vant dagen sist August 22

iceball hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

177 Excellent

Om iceball

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 044 profilvisninger
 1. Fungerer ikke i HS3 dessverre. Tror ikke det er mulig å hente ut informasjonen før HS får laget en riktig Child device, Door Condition.
 2. Med den nye z-wave chipen så skal man kunne deaktivere denne funksjonen på 101 låsen også, men har ikke testet det selv.
 3. iceball

  Garasjeportåpneren

  Sjekk om MyQ gateway er kompatibel med portåpneren og deretter om det finnes en plugin til MyQ i SmartThings, hvis du kjører det? Finnes plugin til HomeSeer i hvert fall.
 4. Det er ikke nødvendigvis føleren som er ubrukelig, men de 3 algoritmene de bruker for å kompensere som er helt på trynet, i hvert fall i siste versjoner.
 5. Låsen kan gi deg status på dette, men av det jeg kjenner til så er det bare FutureHome som klarer å tolke informasjonen riktig. HomeSeer klarer det ikke per dags dato. ID-lock har sagt de skal bistå HS med å få låsen riktig inn i systemet, men ville sendt ID-lock mail og spurt om status på dette. Si du ikke kjøper om det ikke kommer på plass snart
 6. iceball

  teslaSeer

  Samme problem med duplikater her., par - tre sett på noen dager.
 7. iceball

  Tibber plugin - Hva ønsker du deg?

  Er den friskmeldt? Versjon 0.0.0.12 man bruker?
 8. iceball

  Dine automasjonstabber!

  Det er riktig og jeg har delt dette med Spud på HS forumet. Dog tar det sin tid før han retter dette.
 9. iceball

  Aeotec smart dimmer 6 utgått?

  Smart dimmer 6, plugg inn dimmeren, ikke nano som er for montering i vegg
 10. iceball

  Aeotec smart dimmer 6 utgått?

  Intin er forøvrig norsk distributør
 11. iceball

  Aeotec smart dimmer 6 utgått?

  Vet ikke om den er utgått, men de hadde problemer med dårlig intern kvalitet i den som gjorde at mange enheter sluttet å fungere (ref. Intin.no)
 12. Ja. Testet nå på en annen termostat (v1) og der sank den 2 gr.C på intern luftmåler når varmen stod på i en time (og gulvvarmen økte 2 gr.C). Har en dialog med Mats i Thermo-floor, så får se om de innser at algoritmene nesten gjør vondt verre (de bruker har 3 stk for å kompensere for internvarme).
 13. 2-3 grader hadde jo vært en drøm, min går ned 10 grader 😰
 14. I følge Thermofloor/Heatit så skal luft-sensoren i produktene deres normalt vise litt for varmt i forhold til virkelig pga. varmeutvikling i termostaten, men jeg synes alltid det virker som de er kaldere enn romluften (rapporter av Aeotec Multisensor 6 eller Netatmo) Noen som har opplevd lignende problem med massiv dropp av luft-temperaturen når den varmer (gul-linje)? Virker som et forsøk på kompensere for økt temperatur som har gått helt feil?
 15. iceball

  IdLock til styring av hjemme/borte

  Dette er en funksjon som man har på den nye 150-versjonen, men som ikke fungerer i HomeSeer enda. HomeSeer klarer heller ikke å fange opp om 101/150 låses på utsiden eller innsiden e.l. selv om det skulle være mulig. ID-lock har uttalt at de skal jobbe med HS, men spørs om det vil komme skikkelig støtte. Tviler litt på det da det virker som de har bygget opp z-wave delen veldig klønete i forhold til andre låser.
×