Gå til innhold
 • Bli medlem

cogliostrio

Medlemmer
 • Innholdsteller

  99
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

cogliostrio vant dagen sist 11. juni

cogliostrio hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

cogliostrio's Achievements

Medlem

Medlem (2/3)

46

Nettsamfunnsomdømme

 1. Nå kjenner jeg ikke til futurehome, men vanlig prosedyre for å koble sammen zwave enheter er å først sette hub i inkluderings modus. Deretter setter du termostaten din også til inkludering ihht bruksanvisning. https://www.elektroimportoren.no/docs/lib/4512744-Brukerveiledning-5.pdf
 2. Jeg la til en ny event i appen og synca den. Virka fint hos meg som nevnt, men om det er krøll i systemet tar jeg ikke sjansen på å logge ut for å teste. Ikke en løsning på problemet ditt, men jeg så meg om etter potensielle erstattere da tråden ble startet mtp et scenario som nå. Da kom jeg over denne http://sofabaton.com Kunne se ut som en mulig arvtaker.
 3. Er det harmony hub, eller av eldre type uten hub? Er logga inn på min hub, og den virker som den skal.
 4. Det ville nok være lurt å kalibrere den om du skal bruke temp verdien. Det viktigste er nok å passe på at du har nok rekkevidde (nok noder) om du velger et mesh system som zwave/zigbee.
 5. Hva er rimelig, og hvilket teknologi foretrekker du? Selv har jeg god erfaring med Aeote MultiSensor 6 (zwave), mest pga muligheten til å felle den inn i tak. Den har i tillegg blant annet temp, hum og lux.
 6. Legg rør ned til betong, så legger du sensor rett på betongen. Burde gå greit å få plass til den i dempesjiktet (gitt at du går for parkett/laminat). Du kan også vurdere å meisle ut en stripe i betongen for rør/sensor (trenger ikke være hele rørets tykkelse, men nok til å få under gulv). Gå ned på rørstørrelse kan jo og hjelpe. Kan også anbefale en senterhøyde på termostat på 150cm fra gulv (eller høyere).
 7. Har spotter i alle rom, pluss lamper ved spisebord trappeoppgang og soverom. Ville gjort det samme igjen.
 8. Om du har teknisk himling i alle etasjene, så åpner det opp for noe flere muligheter. Men det vil fremdeles være en utfordring å få ting ned i veggene.
 9. Utsendemessig er det jo og en del forskjell. Der den ene har 4 knapper, mens den andre kan man velge 1-3 vippebrytere
 10. Kan sende min veldig uoffisielle kabel jeg laget for å oppgradere mine termostater. Brukte denne når jeg tok de originale bildene som guiden er basert på(?) Brukes selvsagt på eget ansvar. Ellers så kan man jo lage sin egen kabel.
 11. Står ikke om noen slike krav under reklamasjon, som OP sier han ønsket å gjøre. Under garanti er slike krav beskrevet. Men så kan man vel sikkert diskutere om det er mulig å oppdage slike feil og mangler uten at produktet er koblet opp? Er jo ikke første gangen en butikk blander sammen garanti og reklamasjon. Man kan vel kanskje og hevde at produktet er koblet sammen for test ihht manual, men koblet til med stikk. Noe som jo tydeligvis kan være lurt, slikt at elektriker/installatør ikke bruker tid på å noe som ikke virker.
 12. Eller bare sentrere den? 12.5cm er jo ikke allverden.
×
×
 • Opprett ny...