Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. des. 2018 i alle områder

 1. 2 poeng
  Omsider fått laget meg en boks til AMS lesern så det ble litt ryddigere i skapet
 2. 1 poeng
  Fikset dette i kveld, kjører test i noen dager. Fungerer alt så legger jeg den ut. Må teste litt da det meste er "påvirket" av krypteringen ift funksjoner osv.
 3. 1 poeng
  Fikk 4 stk BME280-sensorer fra aliexpress i dag. Måler fukt, temp og trykk, og ventilasjonsaggregatet er en het kandidat til å bli oppgradert fra bare fukt og temp i hvert kammer til å også ha trykk i hvert kammer (4 stk). Om de blir installert avhenger av om jeg har lyst å bytte ut de Sensirion SHT31-D som jeg lurer på om er bedre på fuktmålinger enn BME280. I tillegg har jeg to stk BME680 på vei i posten, i tillegg til fukt,temp og trykk måler den sensoren også luftkvalitet.
 4. 1 poeng
  Glemte å skrive at etter scriptet var kjørt fungerte ikke HS i det hele tatt. Måtte også kjøre "sudo apt-get install mono-vbnc" .. Etter det startet HS igjen som normalt.
 5. 1 poeng
  Alt løste seg etter oppgradering av mono. Skal innrømme at jeg brukte mye tid på å få det til uten å lykkes.. Fant til slutt et script fra HS som fungerte utmerket: https://helpdesk.homeseer.com/article/209-update-to-mono-5-12
 6. 1 poeng
  ... men fremdeles mye lettere med et patchepanel. Du trenger strengt tatt ikke, men jeg vet hva jeg kommer til å gjøre.
 7. 1 poeng
  Ja ok, godt du kan dette da Jeg får nå muligheten til å følge dette opp litt, så takk for reasearch, krysser fingrene for at dette skal gå Når (om) jeg kommer i mål, kan jeg godt dele mitt oppsett her inne, ser veldig frem til å få det til. I tillegg til deler fra den guiden, vil jeg ha Mosquitto i en container, hoste hjemmesiden min lokalt i en container og jeg vil ha en måte å synkronisere filene mine til GitHub automatisk, og ha mulighet til å logg inn eksternt med SSH og helst også FileZilla e.l. Det er ofte når jeg er på (reise)jobb at jeg har tid til å leke med oppsettet mitt, men da har jeg gjerne ikke tilgang til det.
 8. 1 poeng
  Fordi når alle nettverkskablene dine kommer fra ulike trekkerør, så må de termineres et sted. Klart kan kan sette på RJ45-kontakter og koble rett i switcher, men det er i lengden et lite helvete å vedlikeholde. Patcheskap gjør det enklere når noe skal kobles om.
 9. 1 poeng
  Joda. Det blir bare ikke så integrert og elegant som det burde være. Hub'en burde i det minste ha en API...
 10. 1 poeng
  Som bruker av både Domoticz, Fibaro Home Center, Futurehome, HDL, Home Assistant, HomeSeer, Homey, Indigo Domotics, openHAB, Sensio, SmartThings, Telldus Live!, Vera, Z-Way, Zipato og Annet burde du vel ha mer en forutsetninger for å vite dette selv @tommen??
 11. 1 poeng
  For et tull... det er jo satt visse krav som alle må følge... ser nok ut for at denne obis standarden er rimelig god og protokollen er jo bestemt for lenge siden... tviler på at de kommer til å øse på med brukernavn og passord + bankid for å lese informasjonen ut av strømmåleren
 12. 1 poeng
  Har ikke flyttet Harmony Hub inn på rommet, men skal testet i løpet av helgen. Kan gi en lyd når jeg har testet. Man kan programmere 2 faste posisjoner også.
 13. 1 poeng
  Fått samme selv, når jeg prøvde å logge meg inn på weben fikk jeg melding om at de jobbet med portalen og at den ville være usabil fram til 01.12. men av erfaring så har jo ting alltid tatt lengere tid enn hva de har forventet. Så jeg har ikke lagt noe tid ned i å feilsøke enda. Gir det noen dager til før jeg sjekker opp
 14. 1 poeng
  Disse fortjener en plass i tråden! Muggdannelsedetektor fra POPP: https://www.tronika.no/no/zwave-klimastyring/1123-muggdannelse-detektor-701202.html Utendørsbryter, IP44 fra POPP: https://www.tronika.no/no/zwave-apparatstyring/1124-utendors-bryter-700397.html
 15. 1 poeng
  Clas Ohlson svarte på min henvendelse med at sensorene varte 10 fra de ble aktivert, så produksjonsdato var ikke vesentlig. Jeg henviste da til manualen hvor det står at det nettopp er produksjonsdatoen som gjelder. Da gikk det er par dager før jeg fikk nytt svar. De hadde hørt med produsenten og kunne bekrefte det jeg hevdet, at det er 10 år fra produksjonsdato. Fikk 10% avslag på kjøpssummen som kompensasjon ?
 16. 1 poeng
  Takk for det, satte igang selv før jeg så responsen din. Lagde min egen hvis noen er intresserte, den regner om fra metno i km/t til m/s og legger til hastigheten etter teksen: - platform: template sensors: vindhastighet_tekst: friendly_name: 'Vindhastighet' icon_template: mdi:weather-windy value_template: > {% set vind = (states.weather.metno.attributes["wind_speed"]|float/3.6)|round(1) %} {% if vind|float < 0.3 %}Stille, {{vind}} m/s {% elif vind|float < 1.6 %}Flau vind, {{vind}} m/s {% elif vind|float < 3.4 %}Svak vind, {{vind}} m/s {% elif vind|float < 5.5 %}Lett bris, {{vind}} m/s {% elif vind|float < 8.0 %}Laber bris, {{vind}} m/s {% elif vind|float < 10.8 %}Frisk bris, {{vind}} m/s {% elif vind|float < 13.9 %}Liten kuling, {{vind}} m/s {% elif vind|float < 17.2 %}Stiv kuling, {{vind}} m/s {% elif vind|float < 20.8 %}Sterk kuling, {{vind}} m/s {% elif vind|float < 24.5 %}Liten storm, {{vind}} m/s {% elif vind|float < 28.5 %}Full storm, {{vind}} m/s {% elif vind|float < 32.7 %}Sterk storm, {{vind}} m/s {% elif vind|float >= 32.7 %}Orkan, {{vind}} m/s {% else %} {{vind}} m/s {% endif %} EDIT: Forenklet linjene og la til en ELSE funksjon til slutt som kun viser xx.x m/s som alternativ utvei etter tips fra HA forum. EDIT2: Forenklet enda mer ved å kun regne om fra km/t til m/si set vind, og ta den som utgangspunkt for resten av template.
 17. 1 poeng
  Både Fitbit og Apple Watch, og sikkert flere, kan detektere ganske nøyaktig når du sovner. Så da er spørsmålet hvordan man kan få tilgang til data....
×
×
 • Opprett ny...