Gå til innhold
 • Bli medlem

Charlie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om Charlie

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Domoticz
  Telldus Live!
  Annet

Nylige profilbesøk

623 profilvisninger
 1. Charlie

  Harmony hub og HS3 plutselig feiler

  Dette kanskje?
 2. Charlie

  Errorlog.txt - kan den slettes?

  Du kan bruke powershell og "tail" filen for å se hva som logges fortløpende. Get-Content -Path "errorlog.txt" -Wait Ellers så er ei log fil stort sett safe å slette,såfremt du ikke trenger å se i den for å finne feil. Mulig du må restarte applikasjonen for å få laget ny fil eller stoppe den for å få slettet..
 3. Ikke anbefalt å kjøpe 230v utstyr fra utlandet. Så lenge man ikke er 100% sikker på at det følger det norske regelverket..
 4. Charlie

  Program til å styre server

  Teamviewer eller annen form for VNC kan også brukes.
 5. Charlie

  Kjell.com med 25% på en del produkter

  Utsolgt på nett:/ Men takk for tips! :-)
 6. Charlie

  Vil dette hjemmenettverket fungere?

  kun unifi serien som går inn i unifi kontroller (som cloud key er) Edge er ikke unifi, selv om det er noe samme HW. Men annet OS/Distro
 7. Charlie

  Managed eller unmanaged switch?

  Managed betyr ikke at du må bruke den funksjonen av switchen. Du kan fint kjøre en managed switch som om den var unmanaged. Men unmanaged er billigere enn managed som regel. For din del kan du ta det lommeboka tåler
 8. Hovedsaklig rettet mot bedrifter ja. Men LED på PoE er ikke akkurat veldig utbredt. Så lov å håpe det kommer mer
 9. https://unifi-led.ubnt.com Ubiquiti har lansert Unifi Led som drives av PoE.
 10. Charlie

  Innredning av teknisk rom

  UI er under stadig utvikling, så kan tenkes det har kommet. Forstått det som at Edge og USG er veldig lik på HW, men at SW er ulik spesielt på UI nivå. Og at Unifi utstyret er en "pakke" som du kan bygge slik du vil. Om det er noe du ikke får gjort på UI å trenger så er det mulig å gjøre det via cli. Det du mister i Unifi universet på å bruke Edge kan være like slitsomt som det du ikke for i UI på USG kontra Edge. Ville iallefall sett på hva du føler du trenger i USG som Edge har.. EDIT: UA-AP-Pro vs Lite: Om du har problematisk hus (mye betong/tykke vegger, flere etasjer..) ville jeg brukt 2 x Lite som kan plasseres nærmere de plassene du befinner deg. Pro = høyere båndbredde totalt, men rekkevidde er lik på de to. Husk at svakeste leddet ofte er nettlinja.
 11. Charlie

  Innredning av teknisk rom

  OBS: "Edgerouter" er ikke en del av Unifi serien fra Ubiquiti.. Den vil derfor ikke gå inn i Unifi kontrolleren konseptet. Om du ønsker et sømløst system så må du holde deg til Unifi serien, "Unifi USG Security Gateway" (USG) eller "UniFi Security Gateway Pro 4" (USG-Pro-4)
 12. Charlie

  Innredning av teknisk rom

  Ubiquiti Unifi er "modul" basert. Du kan kjøre kontroller/sentral på linux/Windows eller kjøpe en embedded sak til rundt tusenlappen. Velg og vrak mellom forskjellige typer AP etter behov og evnt router (USG) Alt settes opp på kontroller og rulles ut til enhetene.
 13. Charlie

  Anbefaling robotgressklipper

  Vurderer å kjøpe el-geit. Mest pga holde mose borte og ekstremt glad i å integrere ting Plenen er ca 320kvm, strekker seg flat rundt husets tre sider med smal passasje fra ene langsiden til den andre. Vurdert Gardena Smart Silenio City 500 eller Worx Landroid med Wi-Fi. Viktigste er integrering og at den gjør jobben sin. Budsjett på Max 10k. Forstår jeg det riktig at noen har laget fungerende bibliotek for Gardena cloud? Noen mente at 3hjul robot var dårlig kjøp iforhols til 4hjul. Vil jeg merke det noe særlig på flat plen? Hvordan er worx sine klipper, finner lite skrevet om de- alle nye 2018 klipper generelt..
 14. Jeg bruker Sonos Playbar som kobles til TV med optisk Det blir et alternativ for å ConnectAmp om du ikke skal kjøre egne høytaler ConnectAmp: https://prisguiden.no/produkt/sonos-connect-amp-165675 Playbar: https://prisguiden.no/produkt/sonos-playbar-198181
 15. Charlie

  NTE Smarthjem

  Så tilfeldigvis at NTE har startet med Smarthjem: https://www.ntebutikken.no/kampanjer/hvorfor-smarthjem Ser ut som de har en egen hjemmesentral av noe slag med z-wave (fibaro) og APP-styring.
×