Gå til innhold
 • Bli medlem

Odd

Medlemmer
 • Innholdsteller

  309
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Odd vant dagen sist April 19 2018

Odd hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

97 Excellent

Om Odd

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 115 profilvisninger
 1. Med Jon00LinksHS4 (edit:så at Jon selv hadde svart🙂)
 2. Jeg ville fokusert på å bygge et system som vil kunne virke uten "server" lokalt i dette tilfellet. Hun må ikke være avhengi av at "serveren" på grunn av sikkerhets aspektet. Vi opplever alle at systemer stopper på grunn av alt mulig. Jeg har selv bygd mitt slik at ting virker selv om "serveren" har stoppet. Da blir det ikke serlig smart ... men det kan fremdeles styres manuelt. Jeg er vanligvis veldig i mot å benytte skyløsninger, men i dette tilfellet ville jeg nok ha vurdert det.
 3. Sikkert et dumt spørsmål, men er strømprisen den samme over hele landet, og tar TibberSeer i tilfelle hensyn tildet ved å bruke lokasjon i setup? Jeg finner ingen slike ting i oposettet for TibberSeer.
 4. Jeg har Microsoft 365 Business Basic X 2 for å få to fullverdige bruker. (En admin konto med mail og en bruker konto med mail) Det koster meg 101,50 i måneden. (tror den koster 44,10 x.mva pr. bruker nå) Da har jeg full tilgang til Azure, Microsoft Teams, sikker skylagring og Office Online Det vil si mailtjenesten. Jeg kopler min private O365 konto direkte inn i Outlook jeg har gjennom andre lisenser. Her er linken til Microsoft
 5. Jeg kjenner meg ikke igjen i forhold til det negative om blir sagt om Ikea pærer. Jeg har mange varianter og har hatt de fra de kom på markedet. Ingen av mine pærer har dødd eller mistet tilkoplingen noensinne. Jeg justerer fargetempraturen, kopler de i par alt fungerer. La fort Ikea GW på hylla til fordel for DeConz men tidvis hatt litt utfordringer i forhold til oppdateringer på DeConz. Jeg slutta å kjøpe Hue på grunn av den gode erfaringen fra Ikea. Hvis jeg skal trekke fram noe negativt så må det være at det var litt kronglete å få de registrert (i DeConz). Jeg har heller
 6. Jeg hadde en del plugin som jeg ikke var sikker på om jeg ville ha med. Tanken på å bli kvitt alt det jeg er usikker på om jeg har bruk for .. var vel tanken. Jeg endte med å oppgradere HS3. Har brukt en del tid på opprydding ..
 7. Vet ikke om dette er rett gruppe, men prøver. Kan det være en god idee å starte helt på nytt istedenfor å "oppgradere" HS3?
 8. Odd

  ID-Lock V2

  Jeg har bladd gjennom denne tråden men finner ikke en konklusjon. Ikke finner jeg noe hos ID-lock heller som er helt krystallklart. Jeg har en 101 lås som spiser batterier ... det har den gjort før .. men slutta plutselig .. og nå har den begynt igjen .. holder 4-5 dager bare. Den har Z-wave modul som ikke er oppgradert. Jeg ble lei og kjøpte ny 150 lås. Spørsmålet som er uklart er, kan jeg oppgradere Z-wave modulen fra den gamle 101 låsen og benytte i 150 låsen. Det står flere steder at det er samme hw, og den er visst oppgraderbar. Men er den identisk, hvis ikke hva er for
 9. Jeg har denne http://www.rfxcom.com/RFXtrx433XL Jeg blir overrasket om ikke den kan styre markisen. Benytter denne plugin i HS3 http://plugins.homeseer.com/releasenotes?productid=191 , Den gir meg mulighet til å styre mine Somfy enheter og gir et grensesnitt mot mange "billige" styre enheter. Blant annet naboenes vær sensorer Du må laste riktig firmware ut fra hva du ønsker grensesnitt mot. Forsøk å finn ut hvilken leverandør som har lagd markisen og se om du finner den i lista over støttet enheter.
 10. Mange poengterer hvor viktig backup er, men den er ikke verd noe hvis du ikke samtidig har testet å restore den. Det vil si å kjøre på kopien, eller legge tilbake kopien om du vil. Kopierer du hele HS3 katalogen er du rimelig sikker, jeg mener at jeg faktisk kunne kjøre HS3 direkte fra den kopierte katalogen. Uansett når du har tatt en sikkerhetskopi som det heter på norsk ved å kopiere hele katalogen fortrinnsvis til en annen disk, er det bare å kopiere den tilbake og det skal fungere på samme måte som det gjorde på det tidspunktet du gjorde kopieringen.
 11. 475 NOK for oppgradering av 3 til 4 pro. Kjøpt
×
×
 • Opprett ny...