Gå til innhold
 • Bli medlem

Odd

Medlemmer
 • Innholdsteller

  243
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Odd vant dagen sist April 19

Odd hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

83 Excellent

Om Odd

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

964 profilvisninger
 1. For de som kjører HS3 på win har Jon lagd en løsning. Jon00 Bluetooth Proximity Detector http://www.jon00.me.uk/hs.html En trenger bare et blåtannadapter. Løsningen støtter også WiFi.
 2. Det jeg mente var, kjøp et billig CAM og ikke bry dere om rtsp. Hvis kameraet har en Web side for å sette det opp er sjansen for at du kan styre det slik jeg har beskrevet med mitt veldig stor. Poenget mitt er at jeg vil ikke ha stream ut mot en skytjeneste eller en serverløsning uten for mitt nett. Jeg løste det ved å søke etter kommandoer for å styre et kamra via http, når jeg fant det, fant jeg også hvilken modell jeg kunne kjøpe. Omtrent alle D-Link kameraer kan det, og er billige og bra, så hvorfor skal en ha en egen server eller en skyløsning? Jeg får krystallklart bilde (stream) både natt og dag hvor som helst i verden fra lokal HS3, kan lagre snapshot bilder i HS3 ved hvilken som helst hendelse. Alt dette for 600 kroner ….
 3. Jeg brukte litt tid på å finne ut hvordan jeg kunne styre kameraet direkte. Det vil si jeg ønsker ikke å benytte en sky løsning kun intern løsning. Ved å benytte de mulighetene som faktisk finnes i de fleste kameraer og i HS3 vil du kunne blant annet se live video i HStouch.
 4. Odd

  Mosquitto på windows 10

  Har du prøvd å installere ved å høtreklikke på installasjonsfilen og velge kjør som administrator? Er det 32 eller 64 bit versjon og stemmer det med din maskin? Mulig du må i installere .net Jeg mener at jeg ikke trengte å gjøre noe spesielt og installerte på en win10 for litt siden. Påse at du henter pakken fra riktig sted. Jeg valgte imidlertid å avinstallere mosquitto og benytte den innebygde brokeren i NodeRed.
 5. Odd

  FutureHome og Google Home på toppen

  Du leser jo ikke hva folk skriver. Du bare kritiserer hva som er sagt hvis du har lest noe. Hvis du hadde brukte tiden på å sette deg inn i en ferdig Homeseer pakke isteden hadde du allerede hatt hus automasjon på Norsk.
 6. Odd

  Penthouse

  Litt oppdatering fra sikringsskapet 6 definerte lys soner. Går med separat kabling til hver sone med en signalkabel i tillegg. Signalkabelen går til en Elko vippe bryter i sonen. Lasker mellom de forskjellige lyskildene i hver sone. Forutsetningen for dette designet er nok at det er planlagt sånn fra starten av. Noe er nok mulig å få til i ettertid, men det kommer an på om det er plass nok i rørfordelingen. Det blir som regel mer kostbart enn å bruke dimmere som er plassert bak bryter, eller en av de nye Elko dimerne som har Z-wave innbygd. Noen vil vel kanskje si at to skap er mye på en leilighet Jeg fikk imidlertid prutet inn dette i kjøpet før leiligheten ble bygd. Jeg har selv tegnet hele det elektriske anlegget. I det nærmeste skapet kommer fiber inn i underdelen, så fordeles nettverk og TV ut. Har i tillegg en del montert på veggen ovenfor skapene, det får vi ta siden (når jeg har fått ryddet litt)
 7. Odd

  Neato plugin tilgjengelig i Updater

  Så at Neato la ut API dokumentasjon på den nye styringen. Jeg tror jeg kommer til å kjøpe en på grunn av det og at du kan fortelle den hvor den ikke skal støvsuge på et kart.
 8. Odd

  deCONZ

  😂
 9. Odd

  deCONZ

  Den holdingen er vel en av grunnene til at så få bruker Linux. (har jobbet med IT i 25 år) Linux brukere elsker å fremstå som nerder som bare bruker kommandolinje. Jeg kan Assembler, men innser at Visualisering Studio er mere effektivt. 😊
 10. Odd

  deCONZ

  Hvorfor i all verden kjører du headless? Jeg ser ikke helt poenget når en når GUI via VNC. GUI bruker minimalt med ressurser.
 11. Odd

  Off Topic-tråden

  Hva med UP gjenkjenning?
 12. Enten kjører du under 40 km. i timen, eller så kjører du over 100 ... 🤔 er det over 100 så svinger du i tillegg skart til venstre med ingen hender på rattet ...
 13. Odd

  Dobbelveggboks - 4 dimmere - Problemer

  Det er ulovlig, det fine er at du kan bruke CAT5 kabelen som trekksnor når du trekker inn en godkjent 230V signalkabel
×