Gå til innhold
 • Bli medlem

Llandari

Medlemmer
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Llandari

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

526 profilvisninger
 1. De burde jo kunne gitt deg en kopi av artikkelen så man ikke må tegne abonnement for å lese den.
 2. Returner og kjøp på nytt! (Eller send en mail og spør pent om de gidder å refundere mellomlegget uten alt styret med retur. Det hender de er greie sånn.
 3. Llandari

  Belysning på bad

  Da må du lære å ta deg bedre betalt
 4. Llandari

  Belysning på bad

  Ikke hvis du skulle solgt timene dine på åpent marked
 5. (Relativt) Flate brytere ser mye finere ut enn store klumpete dimmere, så jeg tror ikke "noen" kommer til å klage så mye som du tror
 6. Hvis de har sunket i jorden for godt, så kan jeg sikkert adoptere en DOT, også bare stryker du den jeg har satt opp i batch 3. (Selv om disse vel er hvite)
 7. Noter meg for 1 stk svart DOT inntil videre.
 8. Hvis målet er å lage et 7-tommers "nettbrett" til under 2000, så er det vel et bedre alternativ å kjøpe et ferdig brett som koster langt under det? https://www.komplett.no/product/873617/pc-nettbrett/nettbrett-ipad/nettbrett-ipad/lenovo-tab-3-a7-10-7-8gb-sort#
 9. Ramlet inn et par Fibaro Wall Plugs og en Nodon Wall Switch hos meg i går, så nå har jeg endelig styring på alle taklampene i stue/kjøkken, og ikke bare noen av dem. (Og jeg kan skru dem av både ved utgangsdøra og fra soverommet, hvis jeg skulle finne på å legge meg til unormale tider.)
 10. Tja, det med RAM er vel tilbake til EDO-ram, altså ca. 20 år. SSD er en selvfølge om han valgte den siste (lille) modellen jeg linket til, da denne ikke har ordinære plasser for lagring. Kun M.2-slot for SSD.
 11. Stemmer. (Eller denne https://www.komplett.no/product/873238/datautstyr/kabinetterbarebone/barebone-m-hovedkort/intel-nuc-nuc6i5syk-skylake# )
 12. Du kan gjerne bruke bare en brikke, eller to av ulik størrelse, men du får bedre ytelse med to like. (Doble minnekanaler mot CPU) Og kjøp for all del en av de med Skylake, så du ikke kjøper noe med et allerede utdatert chipset.
 13. Og hvor mye blir det med frakt til Norge, mva og fortollingsgebyr? Har på følelsen at jeg like godt kan kjøpe fra norsk butikk...
 14. Jeg har nivoltsbatteri liggende i garasjen og bilen, klok av skade ?
×
×
 • Opprett ny...