Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  12 708
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  470

Moskus vant dagen sist April 1

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 243 Excellent

Om Moskus

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

14 315 profilvisninger
 1. Hmrf, alltid er det noe! Jaja, må man så må man. Elektrikeren vil høyst sannsynlig si at risiko = 0, men skal det vurderes så er det jo uansett slik. Kan man evt. legge noe på utsiden istedenfor?
 2. De gummimattene vi vanligvis ser er brannhemmende, og skal tåle overraskende mye før de bukker under (rørisolasjon skal branntestes også). De er høyst sannsynlig ikke kunne være årsaken til brannen, og om noe, vil de sannsynligvis gjøre sikringsskapet mer brannsikkert. Ikke mindre. Har ikke sjekket statistikken, men det er vel som oftest ikke i selve sikringsskapet branner starter? Bra. Et eller to lag gips? Er det et problem i dette rommet?
 3. Poenget med det registeret er vel å slippe akkurat det? https://www.toll.no/no/netthandel/1.april/voec/
 4. Det står i bod-veggen, med betjening fra gangen? Ja, da så. Da ville jeg prøvd å dempe døren også, ja. Er det kledd på baksiden, dvs inne i boden? Slike matter virker utmerket! Vi foreskriver bruk til støydemping offshore og på skip, men da som et tiltak etter at utstyret er vibrasjonsisolert.
 5. Jeg ser at du og jeg ikke har helt like assosiasjoner satt opp. Har du prøvd med Endpoint 1 til Group 1? Det måtte jeg ha på Fibaro RGBW Controller 2 for at knappetrykk og strømforbruk skulle rapporteres riktig. Mulig du skal rette skrivefeilen i tråden. Det er jo versjon "3.0.2.0", ikke "2.0.3.0"...
 6. Jeg har ingen slike selv, men foreløpig har jeg bare hørt gode ting. Takk, da blir både jeg og @ZoRaC takknemlig. Jeg vil finne ut om det er trygt å oppdatere, for jeg bruker S2 til litt forskjellig som vil gå ut over WAF hvis den fjernes...
 7. Ja, du har nok hatt utrolig uflaks. Men det hender. Klokkene i disse sensorene er ikke perfekte så time drift vil sørge for at problemet løser seg selv etter en relativt liten stund. Men du har oppdaget ulempen med signaler på 433 MHz. Med Oregon Scientific-sensorer, som vi enda har en del av i drift, kan man velge mellom tre forskjellige kanaler. Da er det enda mer usannsynlig at det blir kollisjon.
 8. Sånn var det med vår gamle Samsung også. Ny LG har ikke det samme problemet, men bruker Harmony uansett.
 9. Se der, ja, den var jo litt spennende. Muligens litt overkill å analysere den hvert 5. minutt, men det er nok alle detaljene ser det ut til...
 10. Det er vel fordi datagrunnlaget kommer i rykk og napp. Hvis det hadde blitt rapportert en gang pr. døgn så hadde det blitt jevnere.
 11. Jeg har fulgt litt med på dette i det siste, og det er ikke ut til å være noe problemer med JSON-filen fra VG. Andre som ser det samme som meg?
 12. Sist jeg kontrollerte en Samsung TV via nettverket var det muligheten, dvs. kun av og et par andre små elementer. Stalltrikset er å kjøpe en Harmony Hub, så får du stålkontroll på alt AV-utstyret ditt via "hva som helst", også Home Assistant og HomeBridge.
×
×
 • Opprett ny...