Gå til innhold
 • Bli medlem

Moskus

Administrator
 • Innholdsteller

  11 990
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  440

Moskus vant dagen sist Januar 20

Moskus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 086 Excellent

Om Moskus

 • Rang
  Superhelt

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

13 380 profilvisninger
 1. Her kan det være at jeg bommer, men tidligere var det i hvert fall slik at Multisensor beholdt den "modien" den var i da den ble inkludert i nettverket. Altså: Hvis den blir inkludert som batteri-node vil den fortsette å oppføre seg slik selv om den hadde fast strøm.
 2. Nei, du trenger bare å kjøpe en UZB1 ekstra. Ca. 350 kr, ingen formue.
 3. VBscript hadde jeg ikke rørt med en 10 fots påle, det er sant. Men VB.NET script er enkelt, spesielt med TenScripting. Det er ingen tvil om at EasyTrigger er en helt genial plugin hvis funksjonalitet burde være inkludert fra første dag. Men for slike ting som dette er det enklere å gjøre med et enkelt script.
 4. Selvfølgelig. Men det ER enklere å bruke et lite script enn en ekstra plugin.
 5. Unnskyld meg, men det er DERE som går over bekken etter vann! Å bruke en ekstern plugin for noe som kun krever et lite, enkelt script! Pføy!
 6. Tror ikke det er noe problem.
 7. Aha. Det er forskjell på "Multichannel" og "Multilevel".
 8. Moskus

  Heatit Z-TRM2fx

  Det ser riktig ut, likt som mine. Dvs. jeg har fjernet gruppe 2 i håp om at det også fjernet rapporteringen av ekstern-sensoren (for det er ingen grunn til å stadig rapportere verdien 0, ettersom ingenting er koblet til). Sjekk forøvrig HS-skolen del 6.
 9. Ah! Kult! Dette må jeg se nærmere på, jeg har samme router, men den bruker jeg daglig, så jeg får finne noe annet...
 10. Det kommer an på hvilken type Z-NET. Jeg har den originale Z-NET som ikke bruker UZB1, der fungerer backup og restore ypperlig. Problemet er UZB1, men det finnes et annet program for å gjøre det. Aeon Tec har et program for det, og det fungerer med UZB1 også.
 11. Ja, Z-TRM1 kunne brukes som en "gammel" effektregulator, dvs. den styrer effekten, istedenfor å styre etter temperatur (som en termostat). Denne funksjonen mangler i Z-TRM2, Z-TRM2fx og tilsynelatende Z-TRM3.
 12. Da begynner vi der. Funksjonen som slår på og av lyset styres via assosiasjon. Men hvis det er Intin har som satt opp HomeSeer, så burde de heller lage det som et Event istedenfor å bruke assosiasjoner, så har du sjekket Eventene?
 13. Moskus

  Heatit Z-TRM2fx

  Det er absolutt INGEN grunn til å ikke oppdatere. Det skal dukke opp om assosiasjonene er satt riktig, ja. Jepp. Men du kan prøve en poll først. På mode kan du velge mellom "Off", "Heat" og "Energy Save Heat". "Cool" kan den selvfølgelig ikke gjøre. Ikke styr termostaten med "On"/"Off" knappene på Switch, det er bare selve releet.
×
×
 • Opprett ny...