Jump to content

Verisure Plugin


Recommended Posts

Ok, da er det her selve lokasjons biten manger da mest sannsynelig.
Du har ikke tilfeldigvis en backup fil av config filen ifra HS3/HS4 ett eller annet sted?

Hvis du har konfigen kan du manuelt legge det inn og restarte plugin..

 

Om det virker skal jeg ikke skrive under på, men en mulig løsning.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ting begynner å løsne, og jeg er i gang igjen. ny versjon vil bli sendt ut til et par brukere for test innen kort tid

Ja har fått det jeg også   Hmm, får prioritere litt utviklingstid framover!

Har knapt hvert hjemme siste tiden så har ikke fått sett noe på dette. Men nå tror jeg at jeg skal klare å få lagt inn noe tid til å se på det dere har rapportert

Posted Images

1 minutt siden, Kenneth skrev:

Ok, da er det her selve lokasjons biten manger da mest sannsynelig.
Du har ikke tilfeldigvis en backup fil av config filen ifra HS3/HS4 ett eller annet sted?

Hvis du har konfigen kan du manuelt legge det inn og restarte plugin..

 

Om det virker skal jeg ikke skrive under på, men en mulig løsning.

har en backup fra HS3, men da med ver 2.3.33.00 som sikkert har helt andre settings...

Link to post
Share on other sites

Ok, måtte nesten havært en fil med lokasjon konfigen i seg. Så den versjonen er nok for gammel.

Jeg ser heller ikke lokasjons biten under "instillinger" siden til plugin.

Veldig usikker på om den IDen som jeg ser i min konfig fil er anonymisert info lagret i filen eller en ID hentet ifra Verisure sine systemer.

 

Du har ikke tilfeldigvis en HS3 installasjon liggende som du kunne startet opp og oppdatert plugin på?

Da skal du få korrekt info inn i filen også kopiere det inn i HS4.

Edited by Kenneth
Link to post
Share on other sites
2 minutter siden, Kenneth skrev:

Ok, måtte nesten havært en fil med lokasjon konfigen i seg. Så den versjonen er nok for gammel.

Jeg ser heller ikke lokasjons biten under "instillinger" siden til plugin.

Veldig usikker på om den IDen som jeg ser i min konfig fil er anonymisert info lagret i filen eller en ID hentet ifra Verisure sine systemer.

 

Du har ikke tilfeldig vis en HS3 installasjon liggende som du kunne startet opp og oppdatert plugin på?

Da skal du få korrekt info inn i filen også kopiere det inn i HS4.

 

Har en Zipp fil med HS3 rett før overgang til HS3.

Usikker på hvordan en skal bruke den... Bare pakkut og kjør hs3.exe... eller må hele "nye" hs3 katalogen erstattes med denne backupen?

Regner også med en får problem med HS3 ID som nå er opgradert til HS4 Id også.

 

Link to post
Share on other sites

Er det ifra denne HS3 backupen du har forsøkt å hente ut ini filen?

Du kan lage deg en mappe ett sted å pakke ut zipfilen og starte hs3.exe derifra.

Du må da stoppe HS4 når du gjør dette.
Det er en litt "brutal" måte gjøre det på. Du kan også installerer HS3 som en fresh installasjon ett sted også på samme maskin. Du må bare passe på å installerer til en annen katalog enn HS3 som nå da inneholder HS4 installasjonen din.

ID skal gå bra, du skal kun ha HS3 kjørene lenge nok til å oppgradere plugin til å få korrekt konfig.

 

Link to post
Share on other sites
18 minutter siden, Kenneth skrev:

Er det ifra denne HS3 backupen du har forsøkt å hente ut ini filen?

Du kan lage deg en mappe ett sted å pakke ut zipfilen og starte hs3.exe derifra.

Du må da stoppe HS4 når du gjør dette.
Det er en litt "brutal" måte gjøre det på. Du kan også installerer HS3 som en fresh installasjon ett sted også på samme maskin. Du må bare passe på å installerer til en annen katalog enn HS3 som nå da inneholder HS4 installasjonen din.

ID skal gå bra, du skal kun ha HS3 kjørene lenge nok til å oppgradere plugin til å få korrekt konfig.

 

Hentet ini filen fra denne ja.

Skal teste om dette fungerer i kveld.

Link to post
Share on other sites
13 minutter siden, Tinge76 skrev:

Hentet ini filen fra denne ja.

Skal teste om dette fungerer i kveld.

Testet dette no. Fant fram backupen av HS3 katalogen og sammenlignet filene. Kopierte over det som manglet i den nye og restartet plugin og vipps det virker😀
Innstillinger vinduet virker fortsatt ikkje i HS4, men plugin'en virker då

image.thumb.png.6b32ac4a0d9d0523cb19f23a8405ef9f.png

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
47 minutter siden, Bostad skrev:

Testet dette no. Fant fram backupen av HS3 katalogen og sammenlignet filene. Kopierte over det som manglet i den nye og restartet plugin og vipps det virker😀
Innstillinger vinduet virker fortsatt ikkje i HS4, men plugin'en virker då

image.thumb.png.6b32ac4a0d9d0523cb19f23a8405ef9f.png

 

Da er systemet oppe igjen !

Takk for all hjelpen 🙂

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, lilfire said:

Ja nei er ikke noe god måte å legge til dette manuelt i ini fila :(

 

Hei @lilfire, jeg er enig i at dette ikke er optimalt. Men det funker, så lenge du har infoen som trenges ifra f.eks HS3. Det er 2-3 stk som har gjort det allerede med hell.

Siden HS4 ikke viser config siden på en god måte så er ikke valgene så mange heller. enda :)

Nå ser det strengt tatt ut som @Raptor er på HS3 ut ifra screenshot, så utfordrigen der er jo litt uvist i mangel på config innhold. Og kan være noe helt annet enn det vi på HS4 har sett.

 

Mulig dere får ha en direkte kontakt så kanskje dere finner ut av det.

 

Takk igjen for at du har laget plugin til "oss" :)

 

Link to post
Share on other sites

Har fått opp HS4 på utviklings maskinen og så vidt begynt å se på dette, men med første øyekast så ser det ikke ut som none enkel fix :(

 

Som @Kenneth nevner over kan en ta settings fila fra HS3, men det krever jo altså at man har en HS3 installasjon for å generere nødvendig informasjon.

 

 

Link to post
Share on other sites

Personlig så hadde jeg kanskje rullet tilbake muligheten til å sette språk slik at man kan se ting i HS4. Jeg antar at det er dette som feiler ut fra screenshots i denne tråden. Eventuelt får du lete opp hva som gjør at det feiler, men jeg er redd det ikke er noen enkel jobb siden HS4 ser ut til å ha gjort ting litt anderledes med ux/frontend delen.

 

 

Link to post
Share on other sites

Hei @MortenO

 

Svaret er "dessverre" like enkelt som det er " komplisert", siden HS4 ikke displayer instillings UI korrekt, kan følgende gjøres.

 

Installer HS3 i en annen katalog enn HS4. HS3 skal kun temporært brukes til å konfigurere Verisure plugin.

Stopp HS4, og start opp HS3.

Installer @lilfire sin plugin i HS3. (Pass på at både HS3 og HS4 har samme versjon for å utelukke andre problemer.)

Deretter sett opp plugin og verifisert at den fungerer.

Stopp HS3, ta en kopi av LSoftVerisure.ini som ligger i mappen Config der du installerte HS3.

Legg ini filen i config der hvor du har installert HS4, ta gjerne en backup av den originale filen.

Deretter start HS4

 

Da skal plugin fungere.

 

NB!! Ikke kjøre HS3 og HS4 samtidig.

 

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
På 11.9.2020 den 21.05, Guahtdim skrev:

Personlig så hadde jeg kanskje rullet tilbake muligheten til å sette språk slik at man kan se ting i HS4. Jeg antar at det er dette som feiler ut fra screenshots i denne tråden. Eventuelt får du lete opp hva som gjør at det feiler, men jeg er redd det ikke er noen enkel jobb siden HS4 ser ut til å ha gjort ting litt anderledes med ux/frontend delen.

 

Har ikke fått satt meg inn i HS4 enda, men etter kjapp test i helga så så jeg at GenPage ikke kalles i det hele tatt for HS4. ser også i dokumentasjonen at denne er markert som depricated.

Det vil derfor ikke ha noe hensikt å rulle noe tilbake om denne metoden ikke kalles i HS4 :(

 

@Kenneth

@Moskus

 

Jeg har også fått en del feilmeldinger i loggen, men samtidig ser det ut som enheten i HS er oppdatert.

 

@Moskus

Dine feilmeldinger ser ut til å fremdeles skyldes noe feil med TSL :(

 

@Kenneth

Dine feilmeldinger ser derimot ut som at du ikke har fått kontakt med serveren til Verisure og bør løse seg av seg selv.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...