Jump to content

Verisure Plugin


Recommended Posts

aug-21 09:03:31 	  	Starting Plug-In 	Plugin LSoftVerisure started successfully in 335 milliseconds
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure Error 	Kunne ikke loge inn
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure Debug 	Login utført
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure Error 	XBN Database is not activated
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure Error 	Error for server:https://e-api02.verisure.com/xbn/2/cookie
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure Error 	System.Net.WebException: Forespørselen ble avbrutt: Kan ikke opprette SSL/TLS-sikret kanal. ved System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() ved Verisure.VerisureSync.‏‬‭‭‫‌‌‬‭‌‎‎‮‭‮‫‬‬‍‍‮‫‮(WebRequest ) ved Verisure.VerisureSync.Login(Int32 attempt)
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure Error 	Error for server:https://e-api01.verisure.com/xbn/2/cookie
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure Error 	Login feilet for alle servere
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure Debug 	Logger inn
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure 	Update every 120 second
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure 	LogToFile:False
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure 	Loglevel:LOG_DEBUG
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure Debug 	a:2.9.98.0
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure Debug 	v:2.9.98.0
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure 	C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3
aug-21 09:03:31 	  	LSoftVerisure 	LSoftVerisure plugin initializing
aug-21 09:03:31 	  	Starting Plug-In 	Initializing plugin LSoftVerisure ... 

Noen som har fått Verisure til å virke nylig? Har jo hatt den i drift "i evigheter" men måtte oppgradere til 2.9.98.0 for litt siden fordi den sluttet å virke. Den versjonen sluttet å virke for et par dager siden... Telefonappen fra Verisure funker som et skudd (som alltid).

Link to post
Share on other sites
  • Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ting begynner å løsne, og jeg er i gang igjen. ny versjon vil bli sendt ut til et par brukere for test innen kort tid

Ja har fått det jeg også   Hmm, får prioritere litt utviklingstid framover!

Har knapt hvert hjemme siste tiden så har ikke fått sett noe på dette. Men nå tror jeg at jeg skal klare å få lagt inn noe tid til å se på det dere har rapportert

Posted Images

Sitat
aug-24 10:17:38   Plug-In Finished initializing plug-in LSoftVerisure
aug-24 10:17:38   Starting Plug-In LSoftVerisure loaded in 765 milliseconds
aug-24 10:17:38   Starting Plug-In Plugin LSoftVerisure started successfully in 332 milliseconds
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure Error Kunne ikke loge inn
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure Error XBN Database is not activated
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure Error Error for server:https://e-api02.verisure.com/xbn/2/cookie
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure Error System.Net.WebException: The request was aborted: Could not create SSL/TLS secure channel. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at Verisure.VerisureSync.‏‬‭‭‫‌‌‬‭‌‎‎‮‭‮‫‬‬‍‍‮‫‮(WebRequest ) at Verisure.VerisureSync.Login(Int32 attempt)
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure Error Error for server:https://e-api01.verisure.com/xbn/2/cookie
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure Error Login feilet for alle servere
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure Update every 300 second
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure LogToFile:False
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure Loglevel:LOG_INFO
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure Updateing from 2.8.48.0
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure Debug a:2.9.98.0
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure Debug v:2.8.48.0
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3
aug-24 10:17:38   LSoftVerisure LSoftVerisure plugin initializing
aug-24 10:17:38   Starting Plug-In Initializing plugin LSoftVerisure ...

 

Jeg sliter også med samme feil. Oppdaterte til 2.9.98.0 uten at det hjalp.

Link to post
Share on other sites

Hei.

Har oppdaget en feil hos meg. Jeg får ikke opp nedtreksmeny nummer to i envents. Får bare valgt første meny (Alle/Teknisk/Alarm) men den som tidligere viste brukere kommer ikke opp. 

Jeg har varsler om hvem som låser opp dør men det virker ikke lengre. Ellers ser det bra ut.

 

image.png.0fc77a91026b6ff0110b31991665fa2f.png

Link to post
Share on other sites
21 hours ago, oakl said:

 

Jeg sliter også med samme feil. Oppdaterte til 2.9.98.0 uten at det hjalp.

samme her. installerte 2.9.98.0 og da fungerte det. etter ca en uke eller noe så er samme innloggingsfeilen tilbake.

Link to post
Share on other sites
3 timer siden, lilfire skrev:

Har knapt hvert hjemme siste tiden så har ikke fått sett noe på dette. Men nå tror jeg at jeg skal klare å få lagt inn noe tid til å se på det dere har rapportert :)

Flott, håper på HS4 støtte også😉😀

Link to post
Share on other sites
På 25.8.2020 den 14.22, lilfire skrev:

Har knapt hvert hjemme siste tiden så har ikke fått sett noe på dette. Men nå tror jeg at jeg skal klare å få lagt inn noe tid til å se på det dere har rapportert :)

Trodde jeg var klar til å gi ut ny versjon, men ser at jeg har fått en del feilmeldinger i dag så drøyer nok noen dager til desverre. :(

  • Like 4
Link to post
Share on other sites

Min har fungert helt frem til søndag 30.08 kl 11.01, det var siste gang med: OK data hentet.  Hvorfor har det ikke stoppet på samme tidspunkt hos alle?

Gleder meg til ny versjon 😀

Link to post
Share on other sites

etter opgradering til HS4 tenkte eg å oppgradere Verisure plugin til 2.9.98.0...

Det gikk ikke så bra. Har prøvd å avinstalllere (slette filene i HS3 katalogen) for så installere 2.9.98.0 igjen.

Nå får eg ikke lenger listet opp LSoftverisure i plugin listen.

 

image.png.ba9b48bd57ded055155fcba5028ff1b7.pngimage.png.d4e625bce35bbef9de2a7a23e7e889ad.png

 

image.thumb.png.5925b8e3d906d04cd1f31a88b2057655.png

Edited by Tinge76
Link to post
Share on other sites
19 minutter siden, Kenneth skrev:

Hei @Tinge76,

 

Så da starter ihvertfall plugin, hvordan ser det ut under plugin UI i HS4?

Uansett så får du samme utfordring som flere av oss med på loggings feil til systemet til Verisure.

 

Ser ut som eg er på linje med alle andre nå 🙂

 

image.png.edce7810548335b4e3ceca1c51296461.png

image.thumb.png.cdfed97c17f36fcbcc8183f79b4940e4.png

Link to post
Share on other sites

Dette minner litt om ting som skjer på jobb. Her går man vekk fra TLS 1.0 og 1.1 og over på 1.2. Kjører dere alle Linux eller er det også Windows10 maskiner med problemer?

Jeg er litt usikker på hvordan kryptering settes på en https kobling, men ett kjapt Google til Stack Overflow søk  sier meg at man bør kjøre .net 4.6 for at TLS 1.2 skal velges default

https://stackoverflow.com/questions/45382254/update-net-web-service-to-use-tls-1-2

 

Mulig du må gjøre noe slik @lilfire ?

 

Ikke lett når man lager en plugin som mange liker. Håper du har en "buy me a coffe" knapp i plugin og at folket gir litt. Jeg regner med at du har brukt endel timer.

Edited by Guahtdim
mangle=>mange
  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Ikke lett når man lager en plugin som mangle liker. Håper du har en "buy me a coffe" knapp i plugin og at folket gir litt. Jeg regner med at du har brukt endel timer.


Håper strengt tatt jeg finner en «buy lillfire a beer» [emoji846]
Det er vel fortjent. Har inntrykk av at dette er en meget populær plugin.
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...